Copy
Si aquest e-mail no es mostra correctament Fes Click aquí
BONES FESTES I FELIÇ ANY 2017
DESTAQUEM                                                                  

CAF Gestión organitza i dóna suport als esdeveniments d'ENL 
Entre les línies de treball de CAF Gestión, es troba l'organització d'esdeveniments per donar a conèixer la tasca de les entitats, sensibilitzar i captar fons. Les professionals de CAF treballen tant en l'organització, planificació, recerca d'espais i patrocinis, difusió i comunicació. 
Us deixem alguns exemples de l'any 2016:
      - ORGANITZACIÓ:
Passejada en Roda Petita de l'Associació Catalana Síndrome X Fràgil amb més de 200 persones.
Sopar Solidari per la Síndrome de RETT de l'Associació Catalana Síndrome de Rett amb 446 persones / 43 empreses col·laboradores / 17 voluntaris.
Exposició Fotogràfica "Somriures i Ombres" OAfrica.
Rettant la Rett sobre Rodes de l'Associació Catalana Síndrome de Rett amb més de 100 persones.
     - RECERCA DE COL·LABORADORS:
Celebració Nou Any Xinès i tómbola solidària d'AFAC.
Sopar i sorteig solidari de la Fundació d’oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.
     - UNINT ENTITATS:
Concert de música a la Cripta de la Sagrada Família organitzat per Fundació Lux-Art Solidari a benefici de la Fundació Llars Compartides.


 
NOTÍCIES                                                                      

Noves obligacions per a les ENL
Durant l'últim semestre s'han aprovat noves obligacions o recomanacions a aplicar per part de les entitats en la seva gestió diària. Us fem un resum, per tenir en compte l'any vinent 2017:
Trobaràs més informació en l'enllaç.

  1. Certificat o signatura digital: totes les entitats estan obligades a disposar del certificat digital que representi l’organització. 
  2. Registre de Grups d’Interès de la Generalitat de Catalunya: les associacions i fundacions han d’estar inscrites en el Registre de Grups d’Interès de la Generalitat de Catalunya.  
  3. Registre de la jornada laboral de les persones treballadores: totes les entitats estan obligades a portar un recull diari de les hores d’entrada i sortida de les persones que hi treballen.
  4. Protocol de Prevenció de Delictes o ‘Compliance’: aquest requisit ja és necessari per optar a alguns ajuts públics, per ara no és obligatori.
  5. Reglament Europeu de Protecció de DadesAl maig d'aquest any va entrar en vigor però es començarà a aplicar  el 25 de maig del 2018.

Conveni de col·laboració amb la Universitat Internacional de Catalunya i Àgora Social
Caf Gestión ha signat un conveni amb la Universitat Internacional de Catalunya i Àgora Social per a la promoció i la difusió de dos cursos: Introducció a la Captació de Fons (inici del curs el 30 de gener) i Captació de Fons d'empreses (inici del curs el 18 d'abril). 
Per més informació contacta'ns: info@cafgestion.com


NOVES ENTITATS                                                          

Associació Cultural Cetres
És un centre cultural de formació permanent obert a tota persona adulta amb inquietuds culturals. Neix el 1974 amb l'únic objectiu de la difusió cultural.
 L'habilitat d'una organització per aprendre i convertir ràpidament l'après en acció, és el seu màxim avantatge competitiu.

Jack Welch.
El manager més reeixit del segle XX segons la revista Fortune

 

 

Avaluem abans de planificar

Arribem a finals d'any i és hora de fer balanç dels projectes realitzats.
Fem una mirada enrere i visualitzem, des d'un enfocament retrospectiu, els objectius i les estratègies que vàrem dissenyar inicialment.

La necessitat de fer avaluació de projectes és essencial per tal d'establir una continuïtat en projectes futurs. En aquest sentit, hem d'establir amb quina finalitat farem el procés d'avaluació. A través de la mesura dels següents aspectes –amb els seus corresponents indicadors- obtindrem una mirada holística dels processos i les accions realitzades: pertinència, eficàcia, eficiència, capacitat operativa, metodologia, sostenibilitat i viabilitat.

Un cop realitzada l'avaluació, la difusió dels resultats representa una mesura de transparència així com de responsabilitat en relació a la rendició de comptes. L'avaluació dels nostres projectes ens facilitarà realitzar un disseny de projectes futurs en coherència amb la visió i missió de les nostres entitats.

L'equip de CAF Gestión
 
 
 
28 Celebració de l'any nou xinès. AFAC. Restaurant Pato Pequín, Barcelona.

30 Introducció a la Captació de Fons. UIC, Barcelona.
 

2 Jornada "Fundacions de pacients i indústria biomèdica” Fundació GAEMParc Científic de Barcelona (Sala Fèlix Serratosa).

17 4rt passejada en Roda Petita. Associació Catalana Síndrome X Fràgil. La Salle Gràcia, Barcelona.

5 Magic Line Ordre Hospitalària Sant Joan de DéuBarcelona.


 
Copyright © 2016 CAF Gestión, All rights reserved.This email was sent to lberga@cafgestion.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CAF Gestión · Via Augusta, 124, Entlo 1º · Barcelona, NJ 08006 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp