Bodewes verhuisbericht #1

Aan de cliënten van ons kantoor.

Beverwijk september 2013

Geachte Heer/Mevrouw,

30 Jaar geleden startten wij ons kantoor in Wijk aan Zee aan de Julianaweg. In 1990 verhuisden wij naar de Rothestraat naast onze woning. Na diverse verbouwingen daar groeiden wij toch uit de beschikbare ruimte. Eind 2003 betrokken wij ons huidige kantoorpand aan de Plantage in Beverwijk.


Een fijn kantoor op een goede plaats. Wij hebben er 10 jaar lang met heel veel plezier gewerkt en onze klanten ontvangen.

Door uitbreiding van het klantenbestand hebben wij het aantal medewerkers van het kantoor vergroot,  waardoor wij noodgedwongen opnieuw de boel zullen inpakken in
verhuispapier en gaan verhuizen. Een heel gedoe waarbij wij de overlast voor u als klant zoveel mogelijk zullen trachten te beperken. Mocht dat niet lukken op voorhand reeds onze excuses.

Medio november dit jaar verhuizen wij naar:


Wijkermeerweg 23b  - 1948 NT te Beverwijk.  

Onze telefoon- en faxnummers, alsmede onze emailadressen blijven ongewijzigd.  
Wij zullen u geregeld op de hoogte houden van de stand van zaken via onze website www.bodewesadmin.nl/verhuzing  per email of per post.

In het nieuwe kantoor zullen wij op betrouwbare en integere wijze voor u de werkzaamheden blijven uitvoeren. De vertrouwde gezichten van onze medewerkers verhuizen mee. Alle gezichten zullen we de komende weken op onze website zetten, met naam, functieomschrijvingen en emailadres.

Met vriendelijke groet,


Henny en Cees Bodewes

 

lees er meer over op onze site
Share
Tweet
Forward to Friend
Share
+1
Copyright © 2013 Bodewes Administratie en Belastingadvies BV, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp