Copy
View this email in your browser
Butlletí nº 1

QUATRE ANYS DE BONA GESTIÓ


En quatre anys la gestió del Govern PSC i ERC a Tiana ha capgirat com un mitjó la situació econòmica de l'Ajuntament de Tiana.

Fruit d’una gestió eficient, rigorosa, transparent i orientada a mantenir serveis públics i sanejar l’Ajuntament mirant a les necessitats futures s'ha aconseguit:
 
  1. 500.000€ de Superàvit i amb un equilibri econòmic suficient per garantir els serveis municipals.No s’ha tancat cap servei municipal durant els darrers quatre anys.
  2. Pressupostos aprovats: un 75% més en ajuts socials.
  3. Endeutament del 52%, quan partíem d’un 99% al 2008.
  4. Solvència: Romanent de tresoreria de més d’1.7M€. Al 2011 es perdien 1.618 € diaris.
  5. Es paga a proveïdors a 31,5 dies de termini. Mentre que l’any 2011 hi havia 1.680.000€ amb factures impagades d’ençà l’any 2007, ara la despesa corrent és estable.
  6. Inversions importants en via pública realitzades gràcies a subvencions obtingudes, sense haver de recórrer ni a l'endeutament ni al pressupost municipal.
  7. Transparència a la gestió i actes públics anuals per retre comptes i explicar l'origen i destinació del pressupost.
  8. Sostenibilitat pressupostària pel futur: garantir la solvència, no incrementar impostos i mantenir i prioritzar les despeses cap a serveis i projectes adreçats al benestar comunitari i als serveis a les persones.

Cicle de Diàlegs al Casal de Tiana: Com és i com ens agradaria que fos la Tiana del s.XXI.


Aquest Cicle, organitzat pels Socialistes de Tiana, ens permetrà conéixer l'opinió de diferents persones referents de Tiana i experts coneixedors de la nostra realitat, amb visió lliure, independent i constructiva, mitjançant diàlegs per saber on som i on volem anar.

Activitat econòmica i ocupació, medi ambient, urbanisme i infrastructures, serveis a les persones, educació, economia, gent gran, cultura i esports són alguns dels grans temes sobre els que conversarem de forma oberta.

 
Us hi esperem!

Dies 9, 17 i 24 d’abril al Casal de Tiana a les 19:30 hores.

Per saber-ne més:
 http://www.juntshofempossible.org/

Fotografia: Pilarín Iglesias. Tiana.

Aplec de l’Alegria

Com ja fa més de quaranta anys, els Socialistes NO hem muntat una paradeta política el dia de l'Aplec de l'Alegria. Sempre hem entès que es tracta d'una festa religiosa i cívica, i que no s'han de barrejar les coses en cap cas.

Hem gaudit doncs de l’Aplec de l’Alegria el dilluns dia 6 d’abril. Un dia on Tiana s'ha retrobat al so de les sardanes, al sabor de les coques, al caliu de les converses. Una de les festes més nostres, sens dubte.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
SOCIALISTES DE TIANA / 935 556 353 / 608625671 / psctiana@gmail.com / Passatge Moragas, 3, 1-1 08391 Tiana
Aquest butlletí de notícies li ha estat enviat amb les dades corresponents als arxius del psctiana. Avís legal. Si no el vol continuar rebent, pot donar-se de baixa de la nostra llista clicant l'enllaç que es mostra aquí abaix.  

 

Copyright © *PSC Tiana, Tots els drets reservats.

La nostra adreça de correu electrònic és:
psctiana@gmail.com

unsubscribe from this list    update subscription preferences