Copy
Control Panel | Verslag Relatiedag 2015 | Nieuwe Gezichten
Bekijk in browser

Geachte Sven,

Via deze nieuwsbrief stellen wij u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het Zaaksysteem. Uw feedback stellen wij zeer op prijs. Stuur uw vragen en/of opmerkingen naar servicedesk@mintlab.nl

Een compleet zaaksysteem in 5 minuten!

Het tijdperk van complexe serverinrichting en installaties is definitief voorbij! Vanaf vandaag kan iedereen binnen vijf minuten een zaaksysteem optuigen. Het SaaS-platform van Mintlab maakt het mogelijk om een nieuw zaaksysteem volledig zaakgericht en geautomatiseerd te installeren inclusief de meest actuele versie van de basiscatalogus. Even een formulier invullen en de dienstverlening kan verbeterd worden!

Zaaksysteem.nl bevat alle functionaliteiten om proces- en zaakgericht te werken op een moderne manier. Van slimme formulieren met DigiD tot digitaal archiveren, het zit er allemaal in. Zaaksysteem.nl wordt alleen als SaaS-oplossing geleverd omdat we ervan overtuigd zijn dat samenwerken in de Cloud meer mogelijkheden biedt dan alleen in het gemeentehuis. Zo kunnen gemeenten nu zelf bepalen hoeveel testomgevingen ze willen gebruiken, welke vervolgens met een eenvoudige muisklik zelfstandig kunnen worden aangemaakt. Om een voorproefje te geven is dit nu voor iedereen mogelijk gemaakt! Probeer het zelf en maak een eigen zaaksysteem aan:
 

Mintlab | Zaaksysteem.nl Relatiedag 2015

De kop is eraf. De eerste Mintlab | Zaaksysteem.nl Relatiedag is een feit.
Op 30 april jl. hebben we in het stijlvolle EYE Film Museum samen met gemeenten gekeken naar de groei die het Zaaksysteem tot nu toe heeft doorlopen, alsmede naar de nieuwe mijlpalen die we samen met gemeenten willen behalen.

Community
Door middel van korte polls konden gemeenten een bijdrage leveren aan de Relatiedag. Opvallend was de wens van gemeenten om een inclusieve community op te bouwen met aantoonbare toegevoegde waarde. Mintlab zal hier een proactieve rol in gaan spelen. We zijn reeds bezig met het bekijken van een mogelijk digitaal platform. We houden gemeenten graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Verder hebben gemeenten kennis kunnen maken met de nieuwe voorzitter van de gebruikersvereniging, Wim Coumans van gemeente Voerendaal. Hij neemt het roer over van Martin Kip (gemeente Bussum). Martin, hartelijk dank! Wim, zeer veel succes!

Continuous Delivery
Bij Mintlab blijven we streven naar het leveren van een moderne oplossing in combinatie met betrouwbaarheid. Tijdens de Relatiedag hebben we aangegeven dat het van belang is om kritisch te durven kijken naar bijvoorbeeld het releasebeleid. In de toekomst willen wij -in goed overleg met gemeenten- doorgroeien naar releasen via Continuous Delivery. Deze methode zorgt er namelijk voor dat oplossingen en wijzigingen sneller beschikbaar zijn voor gemeenten. In de presentatie vindt u hierover meer informatie.

Tot slot willen wij u graag verwijzen naar een kort fotoverslag van de Relatiedag.

Nieuwe Gezichten


Wie is Rianne?

Ik ben Rianne van Diepen, 23 jaar en woon samen met mijn man in Aalsmeer. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hardlopen, tijd door te brengen met vrienden of een goede film te kijken.

Wat wordt jouw uitdaging bij Mintlab?
Sinds 1 mei 2015 ben ik de vierde persoon in het consultancy team. In mijn rol als consultant ga ik me richten op procesinrichting, wijzigingsverzoeken en het opstellen van specificaties. Mijn eerste uitdaging is om de processen die betrekking hebben op de wijzigingsverzoeken te verbeteren. 

Hoe vind je het werken bij Mintlab tot nu toe?
Mijn eerste ervaringen bij Mintlab zijn erg positief. Mintlab is een jong, enthousiast en hardwerkend bedrijf waar ze passie hebben voor hetgeen dat ze doen. Ik merk aan de open sfeer en de ruimte voor discussie dat Mintlab wil groeien en constant streeft naar kwaliteit.unsubscribe    bewerk abonnementsgegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp