Copy
Ridicarea pachetelor de inscriere / Cronometrare cu Chip / Tombola / Concurs Foto. 
Prima Evadare

Ridicarea Pachetelor!

Ridicarea Pachetelor de Concurs – Hotel CARO

Ridicarea pachetelor se va face la Hotelul CARO, din Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti - DIRECTII

Harta

Intrarea principala in curte e ACEASTA

Cum se ajunge:

BICICLETA: cam de oriunde, urmarind harta atasata.

TRAMVAI: Nr.5 Statia Muzeul Aviatiei; traseul tramvaiului poate fi verificat aici.

METROU: Coborati la statia de metrou Aurel Vlaicu, traversati Calea Floreasca, faceti dreapta pe Bd. Barbu Vacarescu, mai mergeti pe jos aproximativ 1 Km (10 minute) si pe partea stanga este situat hotelul Caro.Vezi schita din foto dreapta.

MASINA: urmarind harta de mai sus.

Hotelul este prevazut cu o parcare spatioasa, spatii verzi de relaxare si restaurant. Primele 45 min sunt gratuite dupa care parcarea costa 2.5lei/ora.

Hotel Caro

Ridicarea pachetelor se va face conform cu programul de mai jos:

8 mai, Miercuri
00:00 – NU se mai accepta platile efectuate prin banca;
18:30 – 21:30 – Ridicarea pachetului de participare atat pentru cei inscrisi online, cat si pentru cei care vin sa se inscrie direct la Hotelul CARO (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti);

9 mai, Joi
18:30 – 21:30 – Inscrieri și ridicarea pachetului de participare atat pentru cei inscrisi online, cat si pentru cei care vin sa se inscrie direct la Hotelul CARO (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti);

10 mai, Vineri
18:30 – 21:30 – Inscrieri și ridicarea pachetului de participare atat pentru cei inscrisi online, cat si pentru cei care vin sa se inscrie direct la Hotelul CARO (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti);

11 mai, Sâmbăta
9:00 – Inchiderea inscrierilor online.
10:00 – 16:30 – Ultimele inscrieri fizice și ridicarea pachetului de participare atat pentru cei inscrisi online, cat si pentru cei care vin sa se inscrie direct la Hotelul CARO (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti).

Doar cei din provincie vor putea ridica pachetele in 12 mai, la Academia de Politie incepand cu ora: 7:30-9:00.

Inscrierile se vor opri in momentul in care se atinge numarul de 3000 inscrisi si achitati.
Cronometrarea cu Chip-uri

Instructiuni folosire CHIP

Prinderea chip-ului: La înscriere fiecare concurent va primi într-un plic: un chip si o banda cu prindere velcro (arici). Păstrați chip-ul și în dimineața cursei să-l aveți prins bine de gleznă. Este obligatoriu purtarea chip-ului pe tot parcursul competitiei: “No chip = No time”

Returnarea chip-ului: Chip-ul este proprietatea companiei EvoChip și are alocat numele si datele voastre. Chip-ul va fi returnat imediat după trecerea liniei de sosire. În caz de abandon acesta va fi lăsat în punctele de control organizatorilor, unde va fi anunțat abandonul.
Tricoul si Medalia de Finisher!

Tricoul si Medalia Prima Evadare 2013

Pentru editia din 2013 aducem cateva elemente noi in ceea ce priveste design-ul tricoului, diversitatea culorilor si medaliile de finisher.

Am pastrat ideea de anul trecut a celor 100 de tricouri galbene, pentru primii 100 am “organizat” de fapt un alt concurs, un concurs intern al celor 100. In 2013 ne-am gandit sa mai facem unul pentru primii 500, astfel am creat o medalie turnata cu “greutate” pentru Top 500.

Dar nici participantii care vin dupa cei 500 nu sunt afectati pentru ca ei vor beneficia de un tricou colorat de Finisher si de o medalie din lemn cu un design deosebit. Cum pe fete le vrem sexi le-am pregatit tricouri rosii cu o croiala speciala sa fie mulate. Pentru mai multe imagini accesati link-ul.

Tombola

TOMBOLA

Ca si in editiile precedente pe langa premiile pentru primii sositi se va face o tombola pentru toti participantii la Prima Evadare 2013

La tombola partenerii concursului au ocazia sa-si prezinte compania si sa ofere produsele in ordinea valorica crescatoare.

Premiile le puteti vedea aici

Concurs Foto Prima Evadare 2013

Concurs Foto!

Pentru ca anul trecut am avut succes, continuam si anul acesta concursul foto impreuna cu F64.
Seriile castigatoare de anul trecut le puteti vedea aici.

Premiile sunt in valoare de 3000 de lei in vouchere la F64. Locul 1 este 1500 de lei, 1000 de lei locul 2 si 500 de lei locul 3

Pentru mai multe informatii cu privire la noile categorii si regulament va rugam sa accesati link-ul.


Echipament și accesorii by Merida
 
Sponsorul tehnic principal Merida vine in intampinarea riderilor cu o oferta bogata si diversificata. Astfel puteti gasi pe site-ul lor recomandari in ceea ce priveste biciclete, echipamentul, accesorii, anvelope folosite pentru Prima Evadare.

Tot aici veti regasi brand-uri renumite cum sunt: Northwave / CST / Bikefun
 Facebook Prima EvadareYoutube Prima EvadareForwardeaza catre prietenii tai!
Copyright © 2013 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|LIST:DESCRIPTION|*
Our mailing address is: info@nomadmultisport.ro
Email Marketing Powered by Mailchimp