Copy
Prima Evadare 2013 - Am implinit 5 ani!
Prima Evadare

Prima Evadare 2013 - am implenit 5 ani!

Formular Online

Salutare si bine v-am regasit,

De cinci zile conform programului am deschis inscrierile online la cea dea 5-a editie a Primei Evadari. Ne bucuram nespus de mult sa va stim mereu alaturi, confirmarea fiind cei 577 de concurenti inscrisi in numai 5 zile de la deschiderea inscrierilor. Pentru informatii detaliate despre procedura / plata taxei sau regulament va rugam sa vizitati pagina www.primaevadare.ro 

***
Aici, in newsletter si pe pagina de facebook a evenimentului, va vom comunica ce ne asteapta nou in acest an si partenerii implicati. Vor fi cateva surprize printre care o aplicatie prin intermediul careia vom incerca sa realizam un filmulet cu fiecare particpiant, cronometrarea cu chip-uri, o categorie nou aparuta din experienta anilor trecuti si anume categoria Cuplu care speram sa fie nedespartiti cel putin pana la finalul cursei, noi parteneri cum sunt cei de la Safsport ID sau testarea de biciclete Merida, despre fiecare in parte vom reveni cu mai multe detalii in newsletter-ele viitoare.

Daca aveti recomandari, idei noi, imbunatatiri sau sfaturi ne puteti scrie la adresa info@nomadmultisport.ro

Pana atunci va invitam sa completati formularul online, iar lista celor inscrisi o puteti urmari aici.
Va uram mult succes la competitie si spor la antrenamente!

Bratara SafesportID

Prietenii si noii nostri parteneri din Spania ofera concurentilor Primei Evadari un Voucher Cadou in valoare de 10 Euro pentru Bratara Safesport ID - o brățară de identificare creată special  pentru a păstra la îndemână informațiile importante de urgență și medicale. În caz de accident serviciile de urgență pot să identifice, să contacteze familia, să afle de alergiile tale și alte date medicale esențiale. Este o bratara fancy necesara pentru cei care practica sportul care implica o anumita doza de risc.

O noua categorie

Categoria "Cuplu" categorie mixtă creată special pentru cupluri. Regula jocului: distanta intre cei doi la linia de finish sau puncte de control nu trebuie sa depaseasca 5m. Cum te poti inscrie la aceasta categorie: unul din parteneri completeaza formularul online, la categorie va selecta "Cuplu", va aparea un camp nou dedicat partenerului, unde se va introduce numele persoanei cu care se va face echipa. Taxa de concurs este taxa individuala x2, practic vor exista 2 pachete de inscriere. Have fun si sa va bucurati de evadarea in doi ;)
Categoria Cuplu
Facebook Prima Evadare      Youtube Prima Evadare   Forwardeaza catre prietenii tai!
Copyright © 2013 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.