Copy
Ridicare pachete / Program / Tricou Prima Evadare
View this email in your browser

Ridicare pachete de concurs

ÃŽncepând de miercuri, 7 Mai ora 18:30 sunteÈ›i aÈ™teptaÈ›i È™i anul acesta la Hotelul Caro pentru ridicarea pachetului de înscriere. Hotelul se află la adresa: Bd. Barbu Văcărescu nr. 164A, BucureÅŸti

Ridicarea pachetelor se va face conform programului:

7 mai, Miercuri
00:00 – NU se mai accepta platile efectuate prin banca È™i la sediile Veloteca; 
18:30 – 21:30 – Ridicarea pachetului de participare atat pentru cei inscrisi online, cat si pentru cei care vin sa se inscrie direct la Hotelul CARO (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti);

8 mai, Joi
18:30 – 21:00 – Inscrieri È™i ridicarea pachetului de participare atat pentru cei inscrisi online, cat si pentru cei care vin sa se inscrie direct la Hotelul CARO (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti);

9 mai, Vineri
18:30 – 21:00 – Inscrieri È™i ridicarea pachetului de participare atat pentru cei inscrisi online, cat si pentru cei care vin sa se inscrie direct la Hotelul CARO (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti);

10 mai, Sâmbăta
9:00 – Inchiderea inscrierilor online.
10:00 – 16:30 – Ultimele inscrieri fizice È™i ridicarea pachetului de participare atat pentru cei inscrisi online, cat si pentru cei care vin sa se inscrie direct la Hotelul CARO (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti).

Notă: De reÈ›inut faptul că în ziua concursului ridicarea pachetelor nu va fi posibilă.

 

După ridicarea pachetului vă rugăm să verificati inca o data că numarul de concurs primit, corespunde cu numarul de concurs alocat in lista de pe site. Dacă exista vreo nepotrivire va rugam sa ne anuntati cat mai curand pe adresa de email: info@nomadmultisport.ro.

Concurentii din provincie care nu iÅŸi pot ridica personal pachetul, pot completa declaraÅ£ia pe proprie răspundere, iar pentru ridicarea pachetului se poate prezenta un prieten cu declaratia in original sau copie insotita de  o copie xerox de pe buletinul concurentului.

Tricouri Prima Evadare 2014

Pentru ediÅ£ia din 2014 aducem câteva elemente noi: tricouri galbene pentru primii 100 ÅŸi o medalie specială pentru primii 500, astfel a apărut medalia turnată cu “greutate” pentru Top 500, care va fi acordată ÅŸi anul acesta.

ParticipanÅ£ii care vin după cei 500 vor beneficia de un tricou colorat “cool” de finisher ÅŸi de o medalie din lemn cu un design deosebit. Åžnurul va fi ÅŸi el personaliza,t să se vadă de la distanţă unde aÅ£i participat :)

Cum pe fete le vrem feminine ÅŸi drăguÅ£e, le-am pregătit tricouri roz cu o croială slim. Voluntarii sunt cei mai răsfăţaÅ£i, având un tricou imprimat discret ÅŸi pe spate, pentru o identificare facilă.

Puncte service CST pe traseu

Pentru a fi alături de voi la concurs, sponsorul tehnic CST Ã®mpreună cu echipa Veloteca vor asigura intervenÅ£iile tehnice urgente pe traseu, la punctele de control CP 6 ÅŸi CP 8 cu câte o echipă de 2 oameni. AceÅŸtia vor Ã®ncerca să asigure: presiunea roÅ£ilorreglajul frânelor sau schimbătoarelorcamere de schimb gratuite pentru cei care fac pană. Dacă vor fi necesare mai multe intervenÈ›ii în acelaÈ™i timp, vor fi puse la dispoziÈ›ie sculele necesare, în că nu aveÅ£i la voi, dar o să vă rugăm să daÅ£i dovadă de înÅ£elegere ÅŸi să acceptaÅ£i că nu vom putea lucra la o singură bicicleta în timp ce alÅ£i concurenÅ£i aÅŸteaptă la coadă.

Aranjarea la start

ConcurenÅ£ii care au participat în ultimii 2 ani, reînscriÅŸi ÅŸi plătiÅ£i până la data de 5 mai 2014, ora 17:00, vor primi numerele în ordine valorică, urmând ca aÅŸezarea la start a primilor 500 să se facă exact în această ordine.

citeÅŸte mai mult...

Echipează-te!

Un echipament neadecvat poate crea probleme de confort, de aceea îți recomandăm să porÈ›i un set de îmbrăcăminte tehnică special creată pentru ciclism. detalii...
Copyright © 2014 Clubul Sportiv NoMad Multisport, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp