Copy
MUZIEK BIJ U THUIS
maar dan even een beetje anders
 
 
Deze nieuwsbrief komt met iets nieuws. In "deze tijd" - meer woorden besteed ik er niet aan - is het werk van uitvoerend musicus op locatie veranderd. 
Tot juni kunnen er geen evenementen worden georganiseerd. Geen zakelijke gelegenheden voorlopig voor professionele muzikanten zoals ik. Zelfs fysiek samenspelen met collega-muzikanten zit er gewoon niet in. Geen privéfeesten voor onbepaalde tijd.
Het is koffiedik kijken hoe mijn bestaan als musicus er na de zomer uitziet.
Intussen ga ik niet stilzitten. Daarover gaat deze nieuwsbrief.

Leest u zo meteen verder. U mag even opstaan om de heupen los te gooien. Klaar?
Open de link naar mijn YouTube-kanaal om te kijken en luisteren naar én te dansen op
 
"SON PARA ACORDEÓN"
(W. Dictus, CD "Op de grens", 2005)
Ziezo.
Ga lekker weer even zitten.
In mijn gezegende hoedanigheid als multi-instrumentalist (deels talent, deels het resultaat van ruim veertig jaar werk)  kan ik dit soort eenvoudige opnamen zelf maken en speel ik diverse snaarinstrumenten, accordeon, percussie en nog wat.

Ter zake.
Hoe zou u het vinden om een speciale video toegestuurd te krijgen, een die is gemaakt alleen voor u of voor diegene die u wil verrassen?
Er kan een speciale, op naam gestelde videoboodschap in worden verwerkt. U moet het zien als een nieuwe vorm van een online bijdrage aan de sfeer. U heeft de video onbeperkt in gebruik en deelt hem met wie u wil.

Oké, het is géén optreden.
Wanneer dát weer kan, weet nog niemand. Laat uw feestje, wat voor feest dan ook, niet "zomaar" voorbijgaan. Bestel een video-op-maat minimaal één week vóór de bewuste datum.

Eén vaste prijs voor particulieren.
Tót 1 juni 2020 bied ik de gepersonaliseerde video aan voor 75 euro (inclusief BTW) per film. De video wordt u via Whatsapp opgestuurd.
Ná 1 juni 2020 hoop ik meer zicht te hebben op de "situatie".

Ach, we doen er nog eentje. Heeft u nog even?
Wie kent de artiest Manu Chao niet en zijn beroemde hit "Clandestino"? Daar heb ik een aangepaste tekst in het Spaans op gemaakt over een of ander virus.

Blijf gezond!
Wim Dictus
Doe mij ook maar een video!


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zonnige Muziek · Hooilaan 38c · Breda, Nb 4816EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp