Copy
EEN NIEUWSBRIEF ZONDER NIEUWS.
Dat is gewoon een brief. Een liefdesbrief?

Beste iedereen, lieve vrienden, 

In het verleden heb ik voor je muziek mogen maken op je feest. Soms was  het een verjaardag, een andere keer ging het om een huwelijk of waren twee mensen een hele hoop jaar getrouwd.
Ooit stapte ik in de auto met mijn instrumenten en apparatuur om naar jou en jullie toe te rijden. Wat een tijd was dat! Wat een prachtig hoofdstuk in mijn leven!

Vandaag, in deze "nieuwsbrief" heb ik aan nieuws weinig te melden. Toch zit de gedachte al weken in mijn hoofd om je te laten weten dat ik soms aan je denk. 

Ik mis het contact met mensen. Ik gebruik het woord "klanten" liefst niet. Door jouw en jullie uitnodiging kreeg mijn identiteit als muzikant én ondernemer gestalte. Ook het laatste: ik heb exact twintig jaar mijn vak als muzikant op zelfstandige, op professionele basis kunnen uitoefenen dankzij de mensen die me graag op hun feest wilden horen en zien. 
Verschrikkelijk dankbaar ben ik daar nog steeds voor.

Wat doet Wim Dictus nu?
Al enkele jaren was ik als muzikant actief in de wereld van de ouderenzorg. Dat werk is gegroeid en zo ook ik. Ik ben freelancer bij een kleinschalige woongemeenschap voor ouderen met dementie. Dit is uitermate fijn, mooi en vervullend werk.
De afgelopen zomer heb ik minstens vijftig keer ook gespeeld bij zorginstellingen. Ik lijk wel de locale, muzikale "ouderenfluisteraar" te zijn geworden. Het heeft me veel gebracht, dat kun je je voorstellen.
Op mijn website lees je daar meer over.


En verder
Studeer ik. Ontdek ik. Lees ik. Train ik handstanden. Ben ik bezig met een soort van nieuwe band. Speel ik vaak bij gelegenheid samen met andere muzikanten, bijvoorbeeld bij live streams.

 
Iets horen? Schakel even over naar Facebook.


Tot slot
Ik hoop elk van jullie ooit weer te mogen begroeten. Een handdruk, een elleboogstoot, een innige omhelzing, kies zelf maar. Het jaar is bijna voorbij en de wereld ziet er anders uit dan toen 2020 begon.
Geloof me: voor mij persoonlijk is het leven gemakkelijker geworden. Ik leef en werk vanuit een intrinsiek gevoel van liefde voor het leven, voor de natuur, voor mensen en zeker voor muziek. Dit is mijn wens aan jou en jullie voor de onzekere toekomst. Liefde, respect, empathie, tederheid, en de nodige zelfreflectie.

Ik kijk er erg naar uit elk van jullie ooit weer in de ogen te kijken.
Dus toch een soort van liefdesbrief...

Wim Dictus.
Facebook

Meer info?
wim.dictus@me.com

Copyright © *2018* *Zonnige Muziek, All rights reserved.
 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zonnige Muziek · Hooilaan 38c · Breda, Nb 4816EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp