Copy
In de startblokken
Het kan zomaar deze zomer al gebeuren: uw uitgesteld verjaardagsfeest inhalen, uw trouwfeest plannen, uw zoveel-jaar-getrouwd-feest voorbereiden, het leve-de-zomer-tuinfeest organiseren. Wij, muzikanten, staan in de startblokken.

 
Het afgelopen jaar stilgezeten?
Nee, natuurlijk niet. Ik heb bizar veel gespeeld, zij het wel in een andere sector dan toen de C-crisis begon. Ik ben fulltime muziek - en danstherapeut geworden in woongemeenschappen voor mensen met dementie. Tussendoor heb ik - vaak alleen, soms met mijn naaste collega's/vrienden André, Luc en Kok - concerten gegeven op die momenten dat het "mocht" en op die plaatsen waar het "kon".

Ik hoop op het allermooiste
Iedereen houdt op dit moment scherp de ontwikkelingen in de gaten rondom de politieke maatregelen: vroeg of laat weten u en ik hoeveel mensen bij elkaar mogen komen en/of onder welke voorwaarden. Ik heb goede hoop.

Ik ben er helemaal klaar voor.
Kleinschalige feestjes, intieme settings, vieringen in een persoonlijke sfeer: alleen of met collega' s zal ik hier perfect op inspelen.
In de nieuwe modus kunt u mij (of ons) boeken voor korte concertmomenten ( 2 x 45 minuten) tegen een hele scherpe prijs. Kijk voor meer informatie over mijn werkwijze op deze pagina 

Tot binnenkort.


 
Facebook

Meer info?
wim.dictus@me.com

Copyright © *2018* *Zonnige Muziek, All rights reserved.
 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zonnige Muziek · Hooilaan 38c · Breda, Nb 4816EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp