Copy
View this email in your browser
Wie jarig is, trakteert én wordt getrakteerd.
Ken jij iemand die binnenkort jarig is?
Zoek je een origineel cadeautje?

Lees hierna verder.
 
Ik ga iets van mezelf weggeven. Zomaar. Omdat we elkaar kennen. Omdat ik eerder door jou ben uitgenodigd om te spelen. Omdat muziek alles voor me is, en ik dit levensgeschenk wil delen. Omdat ik op 11 april jarig ben en trakteer.

Aan VIJF mensen die me de verjaardag opgeven van een speciaal iemand (je partner, een kind, je vader of moeder, een lieve buurman of - vrouw, een zieke), stuur ik een korte, muzikale videoboodschap toe in de vorm van een heuse aubade. Daar denk je uiteraard éven over na, want het lang-zal-ze-leven kun jij prima zingen zónder mij. Wie me een beetje kent, kan inschatten wat ik zou kunnen spelen. Kom gerust met een verzoekje, maar geef me de kans om er al of niet iets mee te doen.
Je mag het filmpje vervolgens gebruiken om door te sturen naar je vrienden of te delen via de bekende kanalen.

Hoe ziet zoiets eruit? Ik geef hierna een voorbeeld in de vorm van een openbare video op Facebook, (Ook als je geen account hebt, kun je gewoon kijken.)
Verwacht geen gelikte, professioneel opgenomen video' s, maar gewoon een spontane shot vanaf een willekeurige locatie, zoals mijn huiskamer, mijn auto, de stad, het bos. De video moet verstuurd kunnen worden via Whatsapp, dus bij je aanvraag verwacht ik behalve een verjaardagsdatum een mobiel nummer. Je geeft je op door deze nieuwsbrief te beantwoorden. Je vertelt iets over de persoon die je blij wil maken en ik kan aan de slag.

Ga hier kijken naar een voorbeeld op mijn Facebookpagina "Wim Dictus, The Musician". Die kun je vervolgens laaiken/liken.

Ik ga kiezen uit VIJF mensen. Geblinddoekt. In afzonderlijke berichten zal ik dit laten weten, want het is een verrassing voor degene voor wie de video is bestemd.
Daarna wordt het - uiteraard- een ander verhaal. Misschien wil je me een keer uitnodigen voor een kamerconcert. Je weet hoe het in dat geval werkt.
Geniet van het voorjaar en van alles eigenlijk. Daarvoor zijn we hier.

Wim.

 
  
Facebook
Email
Website
Copyright © *2018* *Zonnige Muziek, All rights reserved.
Géén emails meer ontvangen? Kies dan " unsubscribe "

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zonnige Muziek · Hooilaan 38c · Breda, Nb 4816EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp