Copy
View this email in your browser

NIEUWSBRIEF MAART 2018
 

Wanneer u dit aan het lezen bent, is het voorjaar net begonnen. Wat gaat de lente u brengen? Hopelijk veel zon natuurlijk én goede muziek. Voor dat laatste kunnen wij zorgen.
In de Winkel van Zonnige Muziek op de website van Wim Dictus heeft u keuze uit DRIE producten, d.w.z. drie verschillende muzikale acts.

De 1-2-3-formule
U kunt kiezen voor een solist, voor een duo of voor een trio. Soms is een solist de ideale invulling voor een kleinschalige en intieme gelegenheid. Heeft u behoefte aan iets méér band en toch ook weer niet teveel? Ga voor het duo "Dictus&Van Son". 
Zoekt u een orkest voor een sfeervolle omlijsting of een afsluiting van een zakelijk evenement? Dan bevelen wij u van harte "The Flavorics" aan.
Leest u maar eens verder.
OPTIE 1: WIM DICTUS ALS SOLIST


De man-met-gitaar-en-accordeon combineert zijn veertig jaar oude liefde voor onverslijtbare popsongs met Spaanstalige muziek. Grote kans dat er eigen werk bij zit. 
Wim is selectief in het aannemen van solowerk. De intimiteit en kwetsbaarheid van één muzikant, hoe veelzijdig ook, sluiten niet aan bij elk feest. Wim is géén "rondlopende troubadour". U kunt hem uitnodigen voor een paar korte sets en hij creëert voor u die persoonlijke sfeer die uw verjaardag, feest of wat dan ook de warmte geeft waar u nog lang over na zult praten.
Even luisteren?

 
Een mooie compositie van Wim Dictus, gespeeld op een prachtige Italiaanse accordeon, het zou zomaar op uw feest kunnen zijn. Niet verkeerd, toch?
OPTIE 2 "DICTUS&VAN SON"


"Dictus&Van Son" is anno 2017 en 2018 al een goed draaiende, hele coole miniband op zakelijke feesten én op privé-feesten.
Een contrabas, een gitaar, een hoop mondharmonica' s en twee stemmen zijn de ingrediënten voor Engelstalige en Spaanstalige popmuziek met een eigen smoel.
Dit duo laat horen waarom "minder" vaak "méér" is.  Luistert u hier even naar.
 
Op een warm zomerfestival in Zundert in 2016 waren "Dictus&Van Son" op straat de blijmakers.
OPTIE 3: THE FLAVORICSHier zijn ze dan: Kok de Koning, Wim Dictus, André van Son in "The Flavorics" : een jonge combinatie van oude rotten in het muziekvak met jarenlange ervaring, opgedaan in bands als Nieuwe Helden en Cuata. En met frisse ideeën.

De formule van The Flavorics is uniek te noemen: de vanzelfsprekende afwisseling tussen soepele latinklanken en markante popthema' s maken dat deze band op veel gelegenheden een onuitwisbare indruk achterlaat.

Hoe klinkt het? U hoort pakkende Engelstalige popmuziek (van oldschool tot recent) met een laklaagje van lekkere latin afgewisseld door Spaanstalige muziek met popgrooves. Gaat u gewoon even luisteren.

De inzetbaarheid van The Flavorics is breed. Ze hebben al gespeeld op seminars, zakelijke evenementen en tal van bedrijfsfeesten. Ook op de particuliere markt zijn ze actief. Een verjaardag, trouwfeest, een café-optreden, ze doen het allemaal met veel plezier.

De manier van werken wordt aangepast aan de situatie, d.w.z. dat ze zowel tússen het publiek als vóór het publiek (op een podium bijvoorbeeld) kunnen gaan spelen. Met behulp van professionele techniek verrassen de muzikanten u met een akoestische muziekervaring dankzij een subtiel versterkt geluid.

Het kan goed zijn dat u deze veteranen al eerder heeft zien en horen spelen. Hier hoort u een compilatie van enkele audio-opnamen.
Bekijk enkele beelden van een sfeervolle middag met The Flavorics . U hoort een eigen opvatting van het lied "Hallelujah". 
Boeken? Méér informatie?
Op verzoek zullen u de "Algemene Afspraken" worden toegestuurd met informatie over prijzen en speelprotocollen. 
Boekingen voor Wim Dictus "solo" en voor "Dictus&Van Son": mail naar Wim Dictus  (+31 6 41 33 83 97)
Boekingen voor "The Flavorics": mail naar Wim Dictus (+31 6 41 33 83 97) of naar Kok de Koning (+31 6 25 08 73 74)

 
Facebook
Email
Website
Copyright © *2018* *Zonnige Muziek, All rights reserved.
Géén emails meer ontvangen? Kies dan " unsubscribe "

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zonnige Muziek · Hooilaan 38c · Breda, Nb 4816EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp