Copy
View this email in your browser
Wim Dictus + band
 
Er is veel gebeurd in het afgelopen jaar 2018-2019. Ik ben sommige dingen anders gaan doen in mijn werk en op privé gebied. Laat ik me beperken tot het eerste.

Verandering van werknaam en merknaam
Na diverse solo-optredens en na vele jaren met diverse, uitstekende muzikanten te hebben samengewerkt, ben ik mezelf meer gaan promoten onder mijn eigen naam,  de Wim Dictus (plus) + band. Dat is Wim alleen, Wim met twee personen of Wim met drie personen.
Wie bij mij aanklopt voor Cuata, bied ik de "Wim Dictus+band" aan.
 
Verandering in de markt
Oude en nieuwe klanten uit het bedrijfsleven die persé de band met de naam Cuata wensen te boeken vanwege "behaalde resultaten uit het verleden", kunnen voorlopig hier terecht. 
Bij mij kiest u voor "Wim Dictus solo" of voor "Wim Dictus+band". Dat doet u hier.

Verschil?
Ik ben mezelf als persoon aan het profileren in de muzikant die ik ben. Mijn ontwikkeling, artistiek en menselijk, heeft ertoe geleid dat ik niet meer in een vast stramien werk in die zin dat ik me beperk tot één soort repertoire of dingen moet doen die ik als muzikant niet meer wil doen.
Mijn ambitie is het geven van een eigen smoel aan liedjes in - vooral - Spaans en Engels op gitaar. Op diatonisch akkordeon speel ik mooie, filmische thema' s. Hoe persoonlijker mijn interpretaties van goede, bestaande muziek wordt, hoe meer ik er iets van mezelf in kan laten doorklinken. 

Andere vibes
Het liefst speel ik op kleine, intieme gelegenheden. Dat kan een verjaardag zijn of een trouwfeest, dat kan een festival zijn of een leuke markt. Mijn eigen selectie van wáár of voor wie ik speel is wat strenger geworden. Ik wil gehoord worden en niet  - zoals wel vaker - mezelf moeten overschreeuwen om "mijn ding" te kunnen doen.  

Algemene afspraken
Er is een document opvraagbaar met zgn "Algemene Afspraken", waarin ik in detail aangeef hoe ik werk, wat het kost en onder welke voorwaarden ik mijn product aanbied. Aarzel niet ernaar te vragen, mocht je interesse hebben om mij en eventueel mijn collega' s te boeken. In ons vooroverleg bepalen we wat de beste keuze voor uw feest of concert is: Wim als solist of samen met anderen. Het is nog goedkoper ook, want u betaalt geen bemiddelingskosten in dit geval.

Volg me op Facebook: Wim Dictus : music & movement
En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


 
 
Facebook
Email
Website
Copyright © *2018* *Zonnige Muziek, All rights reserved.
Géén emails meer ontvangen? Kies dan " unsubscribe "

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zonnige Muziek · Hooilaan 38c · Breda, Nb 4816EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp