Zöld Zug webáruház
Kedves <<Keresztnév>>!
Már többször is szóltunk arról mennyire a pengeélen táncolunk finanszírozásunkat tekintve. Az állami források túl gyors kivonása, a céges támogatási költések visszafogása érzékenyen érintettek bennünket. Új kezdeményezéseink, non-profit boltunk csak részben tudja fedezni a kieső bevételeket.

Miközben egyre több programot indítunk, egyre több embernek segítünk a környezettudatos életmódváltásban, munkánkat egyre kevesebb forrásból - részben vagy egészben önkéntesként végezzük. Mivel a pozitív visszajelzések arra buzdítanak minket, hogy folytassuk, nem szeretnénk abbahagyni.

De a folytatáshoz mi egyedül kevesek vagyunk, ezért a segítségedet kérjük! Adománnyal, adód 1%-ával, kapcsolati tőkével, zöld témák iránt érzékeny szponzorok behozásával, a boltunk forgalmának növelésével, egy Like Biozöldségek a Zöld Zugból on Facebook-kal... bármivel segíthetsz.
A lényeg, hogy segíts, mert tartalékaink elfogytak, pályázati forrás pedig alig van.


Köszönettel,
Szabó Gyula
http://www.adhatvonal.hu/index.php?cgen=szervezet-adatlap&id=1122

Akciós fényvédőkrém
Biola orvosi somkóró fényvédő krém

Biola orvosi somkóró fényvédő krém 4300 Ft helyett most 3900 Ft!

Dermatológiailag tesztelten hipoallergén, az érzékeny arcbőr és test védelmére is alkalmas hidratáló és bőrtápláló anyagokat tartalmaz. A gyulladáscsökkentő orvosi somkóró, körömvirág és cickafarkfű kivonata az érzékeny bőrt védi a fény okozta másodlagos károsodástól. Részletek
Zöld-séges Zug
Mottó: legyek része a kicsi köntösbe bújtatott nagy ötleteknek!

Ha mindig is vonzottak az egyszerű, de nagyszerű megoldások és a biogazdálkodás meg különösképp a vesszőparipád, akkor ne késlekedj csatlakozni hozzánk: mi már a Zöld Zugban vesszük át a Szatyorbolt biozöldségeit, sajtjait és kenyerét.
A Szatyor Egyesület és az Ökosz kezet rázott arra, hogy áprilistól minden kedden és csütörtökön 16-18 óráig átvehető a Zöld Zugban a megrendelt áru. 

Hogy mit is lehet a Szatyrosoktól venni? A választékban csak idény és helyi élelmiszerek találhatóak, a friss biozöldségek mellett tejtermékek, sajtok, tojás, pékáru, lekvárok, szörpök és Fair Trade termékek is. Hadd ne kelljen sorolnunk, nézz utána itt: www.szatyorbolt.hu.
Amit el ne felejts, hogy legkésőbb hétfőn este 10-ig add le a rendelést, ha csütörtökön szeretnéd átvenni, ugyanígy csütörtökön este 10-ig, ha következő hét kedden jönnél az Ökoszba. No igen, ez aztán tényleg kimeríti a tudatos vásárlás fogalmát...

A Szatyor csapatával egyébként értelemszerűen a Szatyorboltban lehet haverkodni, ami a VIII. kerület Gyulai Pál utca 12-ben található vagy a NOHA Stúdióban (cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 12.), de ha már itt ülsz a gép előtt, akkor látogass el az egyesület weboldalára:
http://www.szatyoregyesulet.hu/.


Copyright © 2013 Ökoszolgálat Alapítvány All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp