Zöld Zug webáruház
Kedves <<Keresztnév>>!
Sebtiben írom a levelet, mert ki sem látszom a munkából. Rengeteg dolgom van a pályázati anyagokkal, a ZöldZug ügyes-bajos teendőivel és a nyári fesztivál-jelenléteinkkel. Mostanában láthattál minket a Belvárosi Fesztivál Civil utcájában, a Magyar Telekom Székházban szervezett Társadalmi vállalkozások napján, ami még biztos, hogy a nyár végén pedig a Művészetek Völgyében találkozhatunk. Remélem, a szemed sarkából követed az utunkat és nem csak a Zöld Zug ajánlatait fürkészed. Hiszen elsősorban tanácsadó szolgáltatást vagyunk hivatottak ellátni, segítünk játszva fejlődni az öko tudatos háztartás tréningünkkel már a Facebookon is, kérdéseidre választ adunk, ablakaid szigetelését is megoldhatod bérelhető eszközeinkkel, szóval több vagyunk puszta mosószóda árusoknál.

Köszönöm az eddigi támogatásodat és minden jó szót, amivel az Ökoszolgálatot említetted barátaid körében, ez mindennél fontosabb!

Szép nyarat kívánok,

Szabó Gyula
Adhat vonal
Zöld csütörtök a Zöld Zugban!
Légy résen, bevezetjük a Zöld Csütörtököt!
Ezen a napon a Zöld Zugban 5000 Ft felett vásárlók a vásárlás összegének 10%-át megtakaríthatják akciónk keretében. A kedvezmény természetesen csak a személyes vásárlásokra értendő.
Öko háztartás tréning a Facebookon!
Legyél te is Zöldfülű! Zöldfülűnek lenni most nem ciki, sőt! Egyre több helyről hallod, hogy baj van, de bonyolultnak tűnik változtatni? Ugyan! Vállalj be és teljesíts egy-egy zöldítést még ma vagy a héten, és gyűjts pontokat az ajándékokért – és a zöld évedért!
Csatlakozz az öko háztartás tréninghez a Facebook alkalmazással

Haladó zöldfülűek saját ötleteikkel is gazdagíthatják az alábbi tippeket, amelyeket a Jóllakni.hu oldalon is megjelenítünk.
Könyvajánló
Nyár van, esküvő szezon. Környezettudatos gondolkozású, újdonsült házaspárok könyvtárából ez a kiadvány nem hiányozhat! Hétköznapi kalauz

A jó döntés alapja a tájékozottság. Mindennapi döntéseinket, választásainkat sokszor meglévő ismereteink, vagy a birtokunkban lévő információk is befolyásolják. A 7köznapi kalauz egy kézikönyv, ami nyomon követi házon belüli és házon kívüli mindennapi életvitelünket. Segítségével felkészülhetünk az alkalmazkodásra, a meglévő és eljövendő problémák megoldására úgy, hogy javuljon életünk minősége, kiadásaink viszont csökkenjenek. Az egyéntől a családon át a közösségekig megtalálunk minden témakört, ami segítségünkre lehet az otthonunkkal, táplálkozásunkkal, szabadidőnkkel kapcsolatban, és rengeteg receptet kínál akár a vegyszermentes élethez, vagy a tudatos vásárláshoz. 

Lapozz bele a könyvbe a Föld Napja Alapítvány Facebook oldalán!Like Nyáron még zöldebb! on Facebook ha tetszett a hírlevelünk! :)

Szigetelés fillérekből – ablakszigetelő gép kölcsönzés
Szigetelés fillérekből – ablakszigetelő gép kölcsönzés

Módszerünkkel egy nap alatt leszigetelheted a nyílászárókat, az eredmény jobb minőségű és jóval hosszabb élettartamú (akár 15 év!) lesz a ragasztott szigetelőcsíkoknál, és  a munka  nem igényel komoly előképzettséget. Részletek

Akciós Orvosi somkóró fényvédő krém 4.300 Ft helyett most 3.900 Ft!
Orvosi somkóró fényvédő krém

Dermatológialiag tesztelten hipoallregén, az érzékeny arcbőr és test védelmére is alkalmas hidratáló és bőrtápláló anyagokat tartalmaz. 10-es faktorszámú fényvédő. Részletek

Iecologic folyékony mosószer narancsolaj és levendula illattal, 1l
Iecologic folyékony mosószer narancsolaj és levendula illattal

Ökologikus mosószer. Minden fajta színes textíliához, valamint gépi és kézi mosáshoz egyaránt alkalmas. Alacsony hőfokon is kiválóan tisztít. Fehérítőt nem tartalmaz.
Ára: 1.650 Ft Részletek

Folttisztító- és fehérítő só
Folttisztító-, fehérítő-só

A folttisztító só (nátrium-perkarbonát) mosásnál kiválóan helyettesíti a fehérítőket, így használhatjuk például mosódió mellé fehér ruhákhoz.
Ára: 800 Ft Részletek
Copyright © 2013 Ökoszolgálat Alapítvány All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp