Zöld Zug webáruház
Kedves Olvasónk!
Most nagyon rövid leszek: ne hagyd ki tréningünket, még van hely! Most csütörtök-pénteken éppenséggel az ökomamikat és a szorgos hulladékgazdálkodó barátainkat várjuk szeretettel.
A sorozatra előadásonként is jelentkezhetsz az okosz@okoszolgalat.hu e-mail címen, a belépő egy részét a tréning fenntartására szánjuk, másik részéből pedig ajándékutalványon keresztül válogathatsz non-profit boltunk, a Zöld Zug termékei között. Köszönjük a támogató részvételedet!

Találkozunk az előadásokon!

Szabó Gyula

AKCIÓS víztisztító kancsó

A készülék egy szűrőbetéttel 300 liter víz megtisztítására alkalmas (kb. 4 hónap / fő)
Ára: most 4000 Ft helyett 2790 Ft! RészletekÖko háztartás tréning városlakóknak
Ezen a héten csütörtök este a környezettudatos babaápolás praktikáival ismerkedünk meg. Papp Réka "öko mama" elmondja élményeit a mosható pelenkáról, de ennél jóval több lehetőséget mutat meg nekünk, hogyan tudjuk gyermekünket ápolni, gondozni olcsóbban és egészségesebben - szó lesz a hordozókról, baba barát kozmetikumokról, tisztítószerekről, játékokról és még sok másról.

Péntek este Bátyi-Földesi Dóra mutatja meg, hogy a hulladékcsökkentés jóval hamarabb kezdődik, mint a szelektív gyűjtés. Megtudhatjuk hogyan lehetünk tudatos vásárlók és hogy mennyi mindenre használhatjuk újra tárgyainkat mielőtt kidobnánk őket.

Szeretettel várunk mindenkit az Eötvös 10 Kulturális és Közösségi Színtérben (Budapest, VI. ker. Eötvös u. 10.) e hét csütörtökön és pénteken este 6-kor.
Jövő heti témánk a víz - mit igyunk, mennyit igyunk, hogyan tisztítsuk, hogyan takarékoskodjunk vele. Előadó: Dr. Kuklis Eszter orvos, életmód tanácsadó.
(Az előadások listáját megtalálod a képre kattintva.)

Támogatókat toborzunk szüntelen!
Ha az idei évi fogadalmak között a jócselekedet is szerepel, akkor íme két egyszerűen megléphető, gesztusértékű támogatási lehetőség az Ökoszolgálat jóvoltából:

1. Regisztrálj és támogass minket szavazatoddal, hogy elnyerhessük ezt a rendkívül jelentős díjat, amelynek döntőjébe egyedüli magyar szervezetként jutottunk be! http://katerva.org/vote/.
(angol nyelvű oldal, programunk címe: Eco-household program)
Köszönjük!

2. Személyes adományoddal is támogathatod ingyenes lakossági környezeti tanácsadó munkánkat az Adhat Vonalon: 13600-76. Egy hívással 250 Ft-tal járulsz hozzá munkánkhoz. Köszönjük!


Copyright © 2013 Ökoszolgálat Alapítvány All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp