Zöld Zug webáruház
Kedves Olvasónk!
Ha szeretnéd megérteni az ember és természet kapcsolatát, s hogy hogyan és milyen mértékben tesszük tönkre a körülöttünk lévő világot, valamint azt is, hogyan tudunk változtatni ezen, örömmel ajánlom a Kisközösségi Program keretében idén harmadszor induló Humánökológia tanfolyamot. Én is rengeteget tanultam ott.
Fontos hírünk még, hogy elindítottuk Öko háztartás tréningünk Facebook verzióját, érdemes megnézni.
Újabb hazai termékkel bővült a Zöld Zug kínálata, a sok érdekes kozmetikum közül mi már meg is találtuk a kedvenceinket.

Szép nyári napokat kívánok még szeptember elejére is - persze egy kis csapadék már jól jönne.


Üdvözlettel,

Szabó Gyula
Humánökológiai tanfolyam
"A hajlandóság a fenntarthatóságot szolgáló cselekvésekre legnagyobb eséllyel nem akkor fog testet ölteni, amikor prédikálnak az embereknek, félelmeket ébresztenek bennük, megvesztegetik, avagy kényszerítik őket. Legnagyobb eséllyel akkor fog testet ölteni, amikor ők maguk kísérletezhetnek, alkothatnak, illetve oldhatják meg sürgős problémáikat." - fogalmazza meg mottójának a Kisközösségi Program és töretlenül szervezi a tízhónapos Humánökológia tanfolyamát, amely „Rapa Nui vagy Tikopia? – Ökológiai válság és kiútlehetőségek” címmel indul 2012. szeptember 18-tól immár harmadszorra.
A program a tematikáját tekintve a fő környezeti problémákat és azok társadalmi hátterét vizsgálja, bevezet az ökológiai gondolkodásmódba és interaktívan megvitatja a fenntartható élet lehetőségeit.
Budapesten és Pécsett munkaidő után végezhető a tanfolyam, a szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Részletesebben tájékozódhatsz az alábbi honlapon: http://www.kiskozossegek.hu/Tanfolyam

Jelentkezési határidő: szeptember 11.
BlueBerry szappan
A BlueBerry szappanokra egyik önkéntesünk lelt rá, kinek közreműködésével hozzájutottunk néhány próba darabhoz és mondanunk sem kell, azonnal bele is szerettünk. Nem csak azért, mert kizárólag természetes anyagokból készültek, valamint, mert csomagolása újrahasznosítható. Hanem azért is, mert őrült habtenger helyett, kellemesen krémes érzés vele tisztálkodni. A sok fajtából mindenki megtalálhatja a Neki megfelelőt, ha száraz, ha zsíros, ha tisztátalan a bőre és természetesen nemcsak fürdésre, hanem arctisztításra is használhatóak. Csemegézzetek bátran belőlük, ám egy valamire felhívnánk a figyelmet; nem állnak el évekig úgy, mint a hagyományos boltiak, logikusan gondolkodva pontosan azért, mert semmilyen mesterséges tartósítószert nem tartalmaznak. Úgyhogy bespájzolni nem ajánlatos belőlük 3-5 darabbal, ha az ember egyedüli használója.
Nagy szeretettel ajánljuk őket. Honlapunkon megtekinthetitek az izgalmas változatokat.
Próbáld ki alkalmazásunkat, ahol segítünk háztartásod zöldítésében néhány tippel, gyakorlati praktikával. Minden hétre ajánlunk egy-egy tippet, amit ha kipróbálsz, pontokat gyűjthetsz és persze takarékosabban, környezettudatosabban élhetsz. Ráadásul a Facebook-on folyamatosan nyomon követheted, hogy ismerőseid hol tartanak ebben. Szóval Te is legyél "zöldfülű" és hívj meg másokat is! Terjeszd Te is az öko divatot!

Mosóparfüm 100ml
Mosóparfüm

A mosóparfüm illóolajok keveréke, mely a koncentrált illóolajhoz képest jobban keveredik a vízzel. Ezzel biztosítja a tartós, a ruha száradása után is megmaradó természetes illatot.
Ára: 1900 Ft Részletek

Szélenergiás bringás lámpa
Chipmunk

Nevelési célzatú és mulatságos kütyü, megtanítja a gyermekeket és felnőtteket egyaránt a megújuló energiák tiszteletére. Ára: 4890 Ft Részletek

Görögszéna-birs Rejuvenáló Testápoló 200ml
Görögszéna-birs Rejuvenáló Testápoló

Különlegesen komplex összetételű, bőr-vitalizáló és bőrtónust fokozó rejuvenáló testápoló normál és érzékeny, száraz bőrre.
Ára: 2050 Ft Részletek

BlueBerry folyékony szappan 200ml
Blueberry folyékony szappan

Extra szűz olívaolajból, kókuszolajból és ápoló ricinus olajból készül, ajánljuk arc és kézmosásra, tusfürdőnek vagy éppen hajmosáshoz, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ára: 1490 Ft Részletek
Copyright © 2012 Ökoszolgálat Alapítvány All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp