Ökoszolgálat hírlevél
Kedves Olvasónk!
Megújult hírlevelünk első darabját látod. Visszajelzéseink és a megállíthatatlanul fejlődő e-mail marketing tudomány szerint (bizony, mi is használjuk ezt, ha naprakészek akarunk maradni) kevésbé érdekesek a hosszú, személytelen hangú hírlevelek, sokkal inkább a frappáns, rövid hírekre és a praktikus információkra kíváncsiak az emberek – akár gyakrabban is.

Reméljük ezt Te is így gondolod, és nem nyaggatásként érzékeled, ha mindig megosztjuk veled aktualitásainkat – legyen az egy új termék, vagy akár egy, az alapítvány életében fontos esemény.

Üdvözlettel,

Szabó Gyula
igazgató
Ismételten a segítségeteket kérjük
Ahogyan azt már pár hónapja jeleztük, a civil szervezetek helyzete nagyon nehéz. Sajnos az állami források gyorsabban fogynak, mint ahogy fejleszteni tudjuk egyéb bevételeinket. A jövő egyértelműen a közösségi finanszírozásról szól, vagyis a civil szférát a civil közösség tudja fenntartani.
Ahhoz, hogy tovább működhessünk, Rád is szükségünk van. Hogyan segíthetsz?
  • Háztartásodat tovább zöldíted és vásárlásaiddal segítesz non-profit boltunk forgalmát növelni és a környezetet ért terhelést csökkenteni, valamint másokat is rábeszélsz erre.
  • Népszerűsítesz bennünket barátaid, ismerőseid körében – minél több „lájk” Facebook oldalunkon, annál több környezettudatos ember.
  • Személyes adományoddal közvetlenül is segíted munkánkat ide kattintva
  • Önkéntesként csatlakozol csapatunkhoz, részletek itt.
Köszönjük!
Izgalmas, új dolgok a Zöld Zugban
Az élet persze nem áll meg és az elmúlt hetekben is érdekes holmikkal bővültünk.

Az Öko-völgy Alapítvány kiadásában megjelent a Beszélgetések az önellátásról című kiadvány

Nagyon gyakorlatias könyv az egyre aktuálisabb témáról. Egyre többeket érdekel, hogyan lehet függetlenedni a nagy rendszerektől és élni - valóban boldogan. A könyv a Krisna Völgy példáján keresztül egyszerűen megvalósítható praktikákkal segít a gyakorlati kivitelezésben. Kezdő és haladó „kiköltözni vágyóknak” és önellátóknak egyaránt kötelező olvasmány!
Ár: 2750 Ft Megrendelem

Háztartásunk kémiája
Nyíri Zsuzsanna: Háztartásunk kémiája

Újabb alapkönyv a környezettudatos háztartáshoz. Mindent megtudhatunk a könyvből - mit mivel tisztítsunk, melyik szerrel vigyázzunk, hogyan tudjuk kiküszöbölni a veszélyes mérgeket a háztartásból. Nagyon gyakorlatias, nagyon könnyen használható.
Ár: 1.600 Ft Megrendelem

Biobrill mosószer - magyar termék
Biobrill mosószer

A környezetkímélő mosószerek piacán sajnos kínzóan nagy a hiány hazai termékekből. Végre itt van egy! Megfizethető áron, szelíd összetevőkből készül egy budapesti gyárban 3 literes kiszerelésben. Színeshez, fehérhez és feketéhez is ajánljuk. Egy próbát mindenképp megér.
Bevezető áron most 2.990 Ft. Megrendelem
Copyright © 2012 Ökoszolgálat Alapítvány All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp