Nu alle vaardigheden voor het SVA 1 examen 'Werker in het groen' samen in één methode!

Je verzorgt Groenvoorziening in het praktijkonderwijs of speciaal onderwijs. En je wilt jouw leerlingen een landelijk-erkend certificaat laten halen.
Speciaal voor jouw doelgroep heeft SVA / KPC Groep het SVA-certificaat 'Werker in het groen' ontwikkeld (aan het einde van deze nieuwsbrief vind je meer informatie over deze landelijk-erkende certificaten).
Om jouw leerlingen optimaal voor te bereiden op dit examen heeft WerkPortfolio in samenwerking met SVA-trainer en examinator Jeroen de Wijs de nieuwe methode 'Werker in het groen' ontwikkeld. 

Omdat deze methode opgebouwd is vanuit de 'Proeven van Vaardigheid' van het SVA-examen, weet je precies waar je aan toe bent en wat jouw leerlingen wél en niet moeten leren.
 MET WERKPORTFOLIO 'WERKER IN HET GROEN' KUNNEN OOK JOUW LEERLINGEN EEN LANDELIJK-ERKEND CERTIFICAAT BEHALEN! 
 
Klik hier voor 30 dagen vrijblijvend kennismaken

Duidelijk, compleet en doeltreffend

Klik hier voor de inhoudsopgave 
inclusief de exameneisen (pdf).
Stap-voor-stap instructie met duidelijke kleurenfoto's en eenvoudige schema's.
Eenvoudig taalgebruik met korte heldere zinnen. Hierdoor pakt de leerling de leerstof snel op.
Klik hier voor 30 dagen vrijblijvend kennismaken

Wat de experts zeggen

Het is echt mooi geworden, duidelijk omschreven allemaal en ik denk erg goed bruikbaar voor leerlingen en docenten!

Mandy Ankersmit
Adviseur SVA / KPC Groep
Mogelijk heb ook jij, bij mij, de voorscholing gedaan en wil je jouw leerlingen nu goed op het examen voorbereiden. In de WerkPortfolio Methode SVA 1 'Werker in het groen' wordt alles nog eens goed getoond en in detail uitgelegd. Zo heb je de lesstof altijd paraat.

Jeroen de Wijs
Trainer en examinator voor SVA
Wat een prachtige methode is het geworden. Precies de juiste jongen, hier kunnen de leerlingen zich aan spiegelen. De stappen zijn goed uitgelegd en helder in kaart gebracht. De foto's zijn duidelijk en leggen het nog extra uit.

Marloes Aalbers
Docent Groen, De Baanbreker
IJsselstein

De leerlijn naar het examen

Methode basisvaardigheden Groen
Om jouw leerlingen praktische basisvaardigheden voor Groenvoorziening aan te leren gebruik je eerst de populaire methode 'WerkPortfolio Groen'. Met deze methode leren uw leerlingen werken met basisgereedschap. Je leerlingen leren het juiste gereedschap uitkiezen en dit veilig en effectief te gebruiken.
Methode voor SVA 1 Werker in het groen
Om jouw leerlingen perfect op het SVA-examen voor te bereiden gebruik je de methode WerkPortfolio 'Werker in het groen'.
Omdat de methode opgebouwd is vanuit de 'Proeven van Vaardigheid' van het SVA-examen, weet je precies waar je aan toe bent en wat jouw leerlingen wél en niet moeten leren.
 
Klik hier voor 30 dagen vrijblijvend kennismaken

SVA examens en docententrainingen

De KPC Groep / SVA biedt PrO- en VSO-scholen ondersteuning bij het toeleiden van leerlingen naar de arbeidsmarkt d.m.v. landelijk-erkende certificeringstrajecten. SVA (Scholing voor Arbeid) helpt hierbij met de implementatie van deze trajecten en verzorgt de scholing van docenten en examens.
Landelijk-erkende certificering
De exameneisen zijn speciaal voor leerlingen uit het PrO en VSO geselecteerd uit de kwalificatiestructuur van het MBO. Op het landelijk-erkende SVA-certificaat staan de werkprocessen en het crebo-nummer vermeld, en omdat de examens onder supervisie van het SVA-Examenbureau worden afgenomen, staan de SVA-certificaten hoog aangeschreven in het bedrijfsleven.
SVA examens en docententrainingen
KPC Groep / SVA organiseert de examens en docententrainingen. Ga voor meer informatie hierover naar www.scholingvoorarbeid.nl of klik hier om contact op te nemen met een adviseur. 
Facebook
Twitter
LinkedIn