Επιχειρηματική Ενημέρωση                                                        

Σε διαβούλευση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Νέος Επενδυτικός Νόμος. Σύμφωνα με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ο Νέος Επενδυτικός Νόμος θα ενεργοποιηθεί το επόμενο δίμηνο και θα στοχεύει στην πραγματική ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Δείτε περισσότερα

Νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ 2014 – 2020

Τέσσερα νέα προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ 2014 – 2020 συνολικού προϋπολογισμού 350 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση από 50% έως και 100% υφιστάμενων και  νέων επιχειρήσεων αναμένεται να δημοσιευθούν εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ

Επιδότηση έως 50% για τον εκσυγχρονισμό, την ποιοτική αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών υφιστάμενων ΜΜΕ στον κλάδο του Τουρισμού. Αφορά επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού από 20.000€ έως 200.000€.

Δείτε περισσότερα

Ενίσχυση ΜΜΕ - Μεταποίηση

Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης & Υπηρεσιών για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές. Το ποσοστό επιδότησης θα ανέλθει έως και το 50% και ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων θα είναι  από 20.000€ έως 300.000€.

Δείτε περισσότερα

Νεοφυής Επιχειρηματικότητα

Στήριξη για τη δημιουργία πολύ μικρών και μικρών, βιώσιμων επιχειρήσεων από ανέργους ή επαγγελματίες 25 ετών και άνω, με έμφαση σε καινοτόμα σχέδια και την ενίσχυση της απασχόλησης. Το ποσοστό ενίσχυσης ορίζεται σε 100% του συνολικού προϋπολογισμού της επένδυσης για έργα έως 60.000,00€.

Δείτε περισσότερα

Ενίσχυση  Πτυχιούχων

Επιδότηση ανέργων ή ελεύθερων επαγγελματιών, αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για την άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Το ποσοστό ενίσχυσης ορίζεται σε 100% και ο προϋπολογισμός των έργων εώς 25.000

Δείτε περισσότερα

                    14 Νέα Ακίνητα προωθεί προς πώληση το ΤΑΙΠΕΔ

Δυναμικά ξεκινά η νέα προσπάθεια του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Ταμείου προωθούνται 14 νέα ακίνητα προς πώληση τα οποία βρίσκονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας

Δείτε περισσότερα

              Εγκρίθηκαν 35 δις ευρώ για την ανάπτυξη στην Ελλάδα 

Εγκρίθηκε η πρόταση της Κομισιόν για την επιτάχυνση της απορρόφησης των Κοινοτικών Κονδυλίων με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Δείτε περισσότερα

Blue Lagoon Princess

«Εμπιστεύτηκα την Noisis προκειμένου να σχεδιάσουμε, να υποβάλουμε και να πραγματοποιήσουμε την ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας 5*, στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Νόμου. Η συνεργασία μας αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη. Θεωρώ πως αυτό οφείλεται στην άριστη κατάρτιση και εμπειρία των στελεχών της εταιρίας, τα οποία απέδειξαν έμπρακτα, από την αρχή μέχρι το τέλος, την επιμονή, την γνώση και την αγάπη για την δουλειά τους. Η εταιρία NOISIS Α.Ε. είναι, πέρα από σύμβουλος στα επενδυτικά έργα της εταιρίας μας, πολύτιμος συνεργάτης στην επιχειρηματική μας ζωή.»

Δούρος Άρης

EUROTEL PRINCESS  Α.Ε.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
 
  Αθήνα:  210 72 50 800           Θεσσαλονίκη:  2310 455 299            Δ. Μακεδονία:  24670 22 906