Επιχειρηματική Ενημέρωση                                                        

Οριστικοποιείται εντός του Ιανουαρίου, και τίθεται σε διαβούλευση ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος. Με βάση το σχέδιο νόμου θα προβλέπονται επιχορηγήσεις για όλες τις παραγωγικές επενδύσεις Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) συμπεριλαμβανομένου του Τουριστικού κλάδου. Το σχέδιο που προκρίνεται περιλαμβάνει καινοτομίες όπως:

  • Η κάλυψη της ιδίας συμμετοχής δύναται να πραγματοποιηθεί και μέσω τραπεζικού δανεισμού
  • Νέες μορφές επιχορήγησης όπως η ενίσχυση του μισθολογικού κόστους
  • Ενισχύσεις για την επαναλειτουργία αδρανών επιχειρηματικών μονάδων
  • Εισαγωγή καθεστώτος Ταχείας αδειοδότησης

Το ποσοστό επιχορήγησης θα φτάνει εώς και το 45%.

Δείτε περισσότερα

Προκηρύσσονται οι πρώτες τέσσερις κοινοτικές δράσεις του νέου ΕΣΠΑ συνολικού προϋπολογισμού 150 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση ακόμη και κατά 100% ΜΜΕ και τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και πτυχιούχων ανέργων που θέλουν να κάνουν έναρξη νέας επιχείρησης.
Οι δικαιούχοι των δράσεων υπολογίζονται σε 10.000 με 12.000 και η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει το προσεχές δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου.

Δείτε περισσότερα

To ΤΑΙΠΕΔ προωθεί την πώληση του έκτου χαρτοφυλακίου ακινήτων μέσω της διαδικασίας του e-Auction και του ιστοτόπου www.e-publicrealestate.gr
H αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας συνεχίζεται με την έναρξη διαγωνιστικών διαδικασιών για 14 νέα ακίνητα σε Ρόδο, Μύκονο, Λέσβο, Μαγνησία, Ηλεία, Εύβοια, Αχαΐα, Σέρρες, Πιερία και Ιωάννινα. Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της Α’ Φάσης του Διαγωνισμού ορίζεται στις 31 Μαρτίου 2016. Η NOISIS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε. έχει σημαντική εμπειρία στην εν λόγω διαγωνιστική διαδικασία, δρώντας συμβουλευτικά σε προηγούμενους διαγωνισμούς του ΤΑΙΠΕΔ με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε περισσότερα

Η NOISIS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε. σας προσκαλεί στην 11η HO.RE.CA (Hall 2, Stand D15), η οποία θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 15 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Δείτε περισσότερα

Ξενοδοχείο ‘’Porto Angeli Beach Resort Hotel’'

«Κλειδί για την επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός επενδυτικού σχεδίου αποτελεί η σωστή επιλογή του Συνεργάτη - Συμβούλου. Η ΝΟΙSIS A.E. μου παρείχε την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, τους άρτια καταρτισμένους ανθρώπους της, την υπευθυνότητα και την προσήλωση, συστατικά απαραίτητα για κάθε στάδιο της επένδυσης. Έχοντας πλέον ολοκληρωθεί το έργο, νιώθω δικαιωμένη για την επιλογή μου και την εμπιστοσύνη που έδειξα στην NOISIS A.E.. Αποδείχτηκε πράγματι το «κλειδί» που είναι απαραίτητο για την επιτυχία.»

Μαρία Γερονικόλα
Διευθύνουσα Σύμβουλος - ΑΤΛΑΣ Α.Ξ.Τ.Ε.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
 
  Αθήνα:  210 72 50 800           Θεσσαλονίκη:  2310 455 299            Δ. Μακεδονία:  24670 22 906