Επιχειρηματική Ενημέρωση
                                                                                                        

Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία
και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων


Σε δημόσια διαβούλευση δόθηκε η Υπουργική Απόφαση για την υλοποίηση του μέτρου 4.2 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 που αφορά «Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων».

Από το σύνολο των 250 εκατ. ευρώ που θα διατεθούν στο πλαίσιο του Μέτρου, η πρώτη προκήρυξη θα ανέλθει σε ποσό ύψους έως 170 εκατ. ευρώ.

Το Μέτρο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με ποσοστά επιχορήγησης έως και 90% του προϋπολογισμού.

Δείτε περισσότερα

Έως 20 Δεκεμβρίου οι υποβολές αιτήσεων στα  δυο  
πρώτα  καθεστώτα του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου


Δυνατότητα ενίσχυσης έως 55% του συνολικού προϋπολογισμού δίνει ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος 4399/16 σε όσες επιχειρήσεις υποβάλλουν αίτηση έως τις 20 Δεκεμβρίου 2016, στα Καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ». Επιλέξιμες είναι επιχειρήσεις στον Τουριστικό Τομέα (Ξενοδοχεία άνω των 3*, Θεματικά Πάρκα κ.α.), στον κλάδο της Μεταποίησης, στον Αγροτικό Τομέα, στον κλάδο των Logistics, των Τεχνολογιών Πληροφορικής κ.α.

Δείτε περισσότερα

15ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 15ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» με θέμα «Ελληνικός Τουρισμός: Νέα Δεδομένα και Μελλοντικές Προκλήσεις» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

H Νoisis A.E. για ακόμη μια φορά, υπήρξε υποστηρικτής του συνεδρίου, ενημερώνοντας το επενδυτικό κοινό για τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο και τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ.


Πολυσυνέδριο Capital + Vision


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πολυσυνέδριο Capital + Vision «Ανάπτυξη & Επενδύσεις δημιουργώντας προοπτικές για την Ελληνική Οικονομία» που διοργανώθηκε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Εφημερίδα «Κεφάλαιο» και την πύλη Capital.gr.

H Νoisis A.E., συμμετείχε ως χορηγός του Πολυσυνεδρίου, ενημερώνοντας το επενδυτικό κοινό για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες επιδότησης.

Δείτε περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας:
 
  Αθήνα:  210 72 50 800           Θεσσαλονίκη:  2310 455 299            Δ. Μακεδονία:  24670 22 906