Επιχειρηματική Ενημέρωση
                                                                                                        

Σε διαβούλευση τέθηκε σήμερα το σχέδιο του νέου αναπτυξιακού νόμου από το Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού που θα προβλέπει επιχορήγηση έως 45%. Το σχέδιο Νόμου με τίτλο  «Θεσμικό πλαίσιο για τη δημιουργία καθεστώτων Ενισχύσεων Ιδιωτικών Επενδύσεων για την περιφερειακή και οικονομική ανάπτυξη της χώρας», θα παραμείνει σε διαβούλευση μέχρι την Δευτέρα 16 Μαΐου. Στη συνέχεια θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Δείτε περισσότερα

Στην τελική ευθεία οι τέσσερις δράσεις του ΕΣΠΑ

Με τις δύο από τις τέσσερις νέες δράσεις του ΕΣΠΑ να έχουν ήδη πάρει παράταση για την προθεσμία υποβολής αιτημάτων και τις άλλες δύο να δέχονται πλέον ηλεκτρονικά αιτήματα οι δράσεις του ΕΣΠΑ είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα χρονικά περιθώρια υποβολής επενδυτικού σχεδίου πλέον μειώνονται. Η αύξηση του διαθέσιμου προϋπολογισμού της δράσης "Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης" σε 50 εκατ. ευρώ από το αρμόδιο Υπουργείο αφήνει περιθώρια για αντίστοιχη αύξηση στους προϋπολογισμούς και των άλλων δράσεων.

Δείτε περισσότερα
O ΣΕΤΕ διοργανώνει την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 και ώρα 19:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Ανοιχτή Συνεδρίαση της 24ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Μελών με τη συμμετοχή 1.500 περίπου προσκεκλημένων από τον ευρύτερο πολιτικό, επιχειρηματικό και τουριστικό χώρο.
Η Noisis A.E. όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα είναι υποστηρικτής της εκδήλωσης.
Δείτε περισσότερα
Η Noisis Α.Ε. σας προσκαλεί στην 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς που θα διεξαχθεί από Πέμπτη 5 έως και Κυριακή 8 Μαϊου 2016 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας. Στην έκθεση θα βρίσκονται τα στελέχη της εταιρίας μας, για να σας ενημερώσουν για τα νέα προγράμματα επιδοτήσεων, τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε, για την υλοποίηση των επενδυτικών σας σχεδίων.
Σας περιμένουμε στο Stand Ε16
Δείτε περισσότερα
Tους μεγάλους νικητές του ελληνικού τουρισμού ανέδειξε η Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2016.
Για τρίτη συνεχή χρονιά περισσότερα από 650 στελέχη και προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού κατέκλυσαν την αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών προκειμένου να παραστούν στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2016. Υποστηρικτής αυτής της λαμπερής βραδιάς που είχε στιγμές ενθουσιασμού και συγκίνησης ήταν η Noisis A.E.
Δείτε περισσότερα

Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

«Εμπιστεύτηκα την Noisis προκειμένου να σχεδιάσουμε, να υποβάλουμε και να πραγματοποιήσουμε την ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας 5*, στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Νόμου. Η συνεργασία μας αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη. Θεωρώ πως αυτό οφείλεται στην άριστη κατάρτιση και εμπειρία των στελεχών της εταιρίας, τα οποία απέδειξαν έμπρακτα, από την αρχή μέχρι το τέλος, την επιμονή, την γνώση και την αγάπη για την δουλειά τους.
Η εταιρία Noisis Α.Ε. είναι, πέρα από σύμβουλος στα επενδυτικά έργα μας, πολύτιμος συνεργάτης στην επιχειρηματική μας ζωή»

κ. Ανδρέας Μεταξάς
Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Επικοινωνήστε μαζί μας:
 
  Αθήνα:  210 72 50 800           Θεσσαλονίκη:  2310 455 299            Δ. Μακεδονία:  24670 22 906