Nyhetsbrev #2 2012 fra Norges Triathlonforbund. Denne gang også med gode tilbud fra 2XU
Sesongen er i gang. Ungdom og barn satte hverandre i stevne under ungdomsmesterskapet (UM) i Strandebarm og HIT - Husvik Invitational Triathlon - "En dønn useriøs - men hard triathlon konkurranse" gikk begge av stabelen forrige helg. Videre fremover vil det nå gå slag i slag i den relativt korte, men dog veldig intense sesongen som står foran oss.

Store etablerte konkurranser som Hove TRI, Norseman og Oslo Triathlon blir fulltegnet på timer lang tid i forveien, men bak dem kommer mange små. Noen ønsker å forbli små mens andre igjen har ambisjoner om å bli store. Dette synes vi er fantastisk moro. Gråtassen ved Sandefjord er landets største triatlon hvor du må sykle på terrengsykkel. Terrengsykkel trenger du også om du vil være med på Åsathlon ved Gjøvik. I Solvika ved Skien arrangerer Skagerak Sportsklubb Solvika Triathlon, en veldig uformell konkurranse for hele familien. Eidfjord er kjent for å være vertskap for Norseman starten, men har i mange år også hatt sin MiniTRI og år er bygda i tillegg vertskap NM på langdistanse. Til høsten vil det også bli gjensyn med verdens hyggeligste langdistansetriatlon, nemlig IronDuck.

Mange klubber kjører også egne treningskonkurranser med jevne og ujevne mellomrom. STRIK gjør det i Rogaland, Oslofjord Triatlon gjør det i og rundt Oslo, Arendal Triatlon gjør det selvfølgelig i og rundt Arendal. Det er mange fler, så det er bare å finne seg en klubb i nabolaget.


Åsathlon
Åsathlon 2011

Påmeldingen til NM-Lang er åpen, mer informasjon her


UM 2012

Et veldig vellykket ungdomsmesterskap ble i helgen arrangert med innendørs svømming, i strålende sol og med ivrige triatleter.
Stedet var Strandebarm, en liten bygd med et fantastisk flott idrettsanlegg i idylliske omgivelser i Hardanger. 
Arrangentet var et samarbeid mellom Bergen Triathlon Club og Åsane Cykle Club.

Les mer her

25% rabatt på alt av triathlonutstyr fra 2XU

Fra vår partner 2XU:
Har du planer om å kjøpe deg en våtdrakt, triathlontøy og tilbehør, skriv ut denne e-posten og ta en tur til din nærmeste G-MAX. Der finner du alt du trenger av utstyr til triathlon. 
Lurer du på hva G-MAX har i sine forretninger av triathlonutstyr, klikk deg inn på 2XU Triathlonkatalog 
Du finner G-MAX her 

Triathlon.org | Delly Carr / ITU

VM på New Zealand

I år arrangeres VM i triathlon i Auckland, New Zealand. Foruten VM for elite og junior (hvor vi har 3 stk. kvalifisert) er det også VM for Age – Group. Dette er en gedigen folkefest med flere tusen deltakere fra hele verden. Norge er foreløpig representert med 3 deltakere, men det er plass til mange flere!

Østmarka arrangerer NM 

Østmarka IL Triathlon arrangerer NM langdistanse i Eidfjord 21. juli. I motsetning til en annen konkurranse som også starter i Eidfjord så blir NM lang relativt flat og rask med mange runder innom Eidfjord både på sykkel og løp. Mer informasjon her.

Samarbeid i Haugesund

Haugesund Toppidrettsgymnas (HTG) og Haugesund Triathlon klubb (HTK) inngår samarbeid og gjennomfører distriktets første triathlon konkurranse for ungdommer i aldersgruppen 13-18 år. Les mer på 3atlet. 


Nye klubber

Vi har fått tre nye klubber siden sist:

Triathlon.org | Delly Carr / ITU

På tapetet
i juli:

Inn i mellom våre nyhetsbrev vil Facebook kunne være en nyttig informasjonkilde for triatlonrelatert stoff. Gi oss tommelen opp og vi skal gjøre vårt beste for å holde deg oppdatert.
Copyright © 2012 Norges Triatlonforbund, All rights reserved.