Copy
Problemer med at læse mailen? Klik her
BankInvest

Nyt nummer af Ajour udkommetÅrets andet nummer af investormagasinet BankInvest Ajour blev i weekenden omdelt til BankInvests navnenoterede investorer og distributionspartnere.

Temaet i dette nummer er det danske Small Cap univers, og du kan blandt andet læse et interview med tidligere erhvervsminister Brian Mikkelsen, nu direktør for Danske Erhverv, hvor han slår til lyd for at fjerne barrierer for iværksættere og små og mellemstore virksomheder.

"Iværksætterne er heltene i vores land"

Dansk økonomi anno 2018 har det godt, men kigger vi bare ti-femten år frem, risikerer vi at blive hægtet af i forhold til de lande, vi sammenligner os med. Brian Mikkelsen, ny adm. direktør i Dansk Erhverv, efterlyser ”en brændende ambition”, som skal tænde iværksætterånden samt sikre virksomheder adgang til risikovillig kapital og talent. 

Vi elsker, når danskere får succes med deres virksomheder. Det sker heldigvis også - men ikke tit nok. Dét skal der laves om på. » Læs artikel

Du er med i lodtrækningen

Investormagasinet BankInvest Ajour omdeles fremover ikke længere til navnenoterede investorers postkasser. I stedet kan du fremover hente det trykte magasin i dit pengeinstitut, eller du kan læse magasinet digitalt.

Som abonnent på BankInvests nyhedsbrev får du en e-mail med link til de bedste artikler, hver gang magasinet udkommer. Lige nu kan du endda vinde en iPad. Vi trækker nemlig 3 vindere blandt alle tilmeldte abonnenter på nyhedsbrevet den 8. oktober 2018. Vinderne får direkte besked.
Oplysninger i nyhedsbrevet er ikke og skal ikke opfattes som et tilbud om eller opfordring til at købe eller sælge værdipapir samt investeringsbeviser. BankInvest opfordrer til, at alle kunder og særligt ikke-professionelle kunder søger den fornødne rådgivning, forinden disse køber eller sælger værdipapirer.