Copy
Problemer med at læse mailen? Klik her
BankInvestNyt nummer af Investormagasinet BankInvest Ajour udkommet

Årets første nummer af investormagasinet BankInvest Ajour er udkommet. Temaet er denne gang USA og ikke mindst præsident Trump, der med et enkelt tweet kan kickstarte sikkerheds- og geopolitiske kriser og sende rystelser gennem de finansielle markeder.

”Trump har aldrig en plan B”

Selv om USA's økonomi brager derudad, og arbejdsløsheden er rekordlav, er der rigeligt at bekymre sig om med Donald Trump i Det Hvide Hus, vurderer USA-eksperten og historikeren Niels Bjerre-Poulsen. Han tvivler på, at præsidenten holder valgperioden ud.
  ”Da Trump rykkede ind i Det Hvide Hus, sagde han til sine medarbejdere, at han ville have, at hver dag i hans præsidentskab skulle foregå ligesom i et reality show. Og at når dagen var slut, så skulle han have vundet. Dét var deres opgave, og det er mit klare indtryk, at det er sådan, han opererer,” siger Bjerre-Poulsen. Læs interviewet her

Gennembrud for grønne obligationer

De første "Green Bonds" (grønne obligationer) blev sendt på markedet i 2008, men først nu har investorerne for alvor fået øje på den særlige obligationsvariant, hvor udsteder lover en bæredygtig anvendelse af provenuet.
Læs mere om grønne obligationer.
Oplysninger i nyhedsbrevet er ikke og skal ikke opfattes som et tilbud om eller opfordring til at købe eller sælge værdipapir samt investeringsbeviser. BankInvest opfordrer til, at alle kunder og særligt ikke-professionelle kunder søger den fornødne rådgivning, forinden disse køber eller sælger værdipapirer.