Copy
Problemer med at læse mailen? Klik her
BankInvestPortrætinterview med Morten Strunge

Det nyeste nummer af BankInvests investormagasin Ajour er netop udkommet. I dette nummer kan du blandt andet læse om serieiværksætteren Morten Strunge, der udfordrer de etablerede selskaber indenfor tele- og bogbranchen.

Læs også Uffe Ellemann-Jensens "Verdenskompas", der denne gang handler om, at 2016 bliver et historisk udfordrende år for EU. Derudover byder magasinet blandt andet på en begynderguide til obligationer foruden den faste analyse fra chefstrateg Frank Velling om verdenspolitiske strømninger og udsigterne for global økonomi. » Læs mere

Uffe Ellemann-Jensen takker af

Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen forlader efter 13 år formandsposten i BankInvests investerings- og kapitalforeninger. Det sker på BankInvest-foreningernes ordinære generalforsamlinger den 6. april 2016.
» Læs mere

Indkaldelse til ordinære generalforsamlinger

BankInvest-foreningerne har indkaldt til ordinære generalforsamlinger onsdag den 6. april kl. 16.00 i Det Danske Handelskammers lokaler, Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København K.
» Indkaldelse
» Forventede udbyttesatser
 
Generalforsamling 2016
Oplysninger i nyhedsbrevet er ikke og skal ikke opfattes som et tilbud om eller opfordring til at købe eller sælge værdipapir samt investeringsbeviser. BankInvest opfordrer til, at alle kunder og særligt ikke-professionelle kunder søger den fornødne rådgivning, forinden disse køber eller sælger værdipapirer.