Copy
Åben nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev nr. 2 / april 2013

Første ildsjæletur afholdt med succes...

Torsdag d. 14. marts kl 14 løb vores første ildsjælearrangement af staben med stor succes. Temaet var Fugle og mange af vores lærere havde fundet vej til Raadvad, hvor vi havde besøg af naturvejleder og ornitolog Allan Gudio Nielsen fra Fugleværnsfonden.

Ambitionen er at vi vil afholde et par ildsjælearrangementer hvert år, hvor vores brugere kan komme forbi og høre om forskellige spændende naturtemaer og møde lærere fra andre skoler. Vi vil annoncere disse ture via nyhedsbrevet og hjemmesiden. 

Booking af skoleture til skoleåret 2013/14

Vi åbner for bookinger af skoleture til skoleåret 2013/14 tirsdag d. 21. maj 2013 kl 9.00. 
De bookinger vi modtager inden 10. juni, giver vi tilbagemelding på inden vi går på sommerferie ved udgangen af uge 27. 

Vi minder endnu en gang om, at en booking i første gang fungerer som en forespørgsel - den skal godkendes af os inden aftalen gælder. Ofte vil det være nødvendigt at ændre datoen på turen for at få plads til det hele i kalenderen - skriv derfor gerne i kommentarfeltet, om der er nogle ugedage, der fungerer bedre end andre. Og hold øje med datoen i den bekræftelse, du senere modtager. 

Husk også, at du kan tjekke dine tures status ved at logge ind i bookingsystemet og kigge under "Mine reservationer". Du kan samtidig læse hvad vi skriver under "nyheder" - her kommer der hen af vejen generelle statusoplysninger omkring bookingen. Og nu du er i gang, så tjek lige din brugerprofil igennem for at sikre dig, at vi har de rigtige oplysninger - især email og telefonnummer er vigtige for at vi kan komme i kontakt med dig. 

Du kan læse mere om bookingsystemet HER >
 

Konflikt på skoleområdet

Naturskolen har jo aftaler med mange klasser/lærere i de kommende uger. Naturskolen er ikke direkte berørt af konflikten på skoleområdet, hvilket betyder, at vi kan tage imod alle de grupper vi har aftaler med, i det omfang de har mulighed for at komme.

Da vi i sagens natur ikke ved hvilke lærere, der er omfattet af lockouten og hvordan skolerne organiserer arbejdet, sender vi hver uge en mail til de aktuelle skoler cc. de involverede lærere og beder skolerne tjekke på http://booking.naturskolerne.dk/ under "Søg" i topmenuen, hvilke klasser og lærere, det præcist drejer sig om og give os besked på mail senest fredag i hver uge angående kommende uge, om hvorvidt klasserne kommer på den aftalte dag eller ej.

Kommende arrangementer

Naturskolerne inviterer til Åbent Hus på Rude Skov Naturskole og i Grevemosehus søndag d. 14. april 2013 kl 11-15. Alle er velkomne og der vil være aktiviteter for børn i alle aldre, blandt andet opgaveløb, træklatring, mad over bål, snitteaktiviteter, og mulighed for at besøge bistaderne med biavleren. Du kan læse mere om arrangementet her.

Orienteringsklubben Øst Birkerød inviterer til Familie- og Motionsorientering i Rude Skov med baner i flere længder. Alle er velkomne!

Der bliver afholdt tre torsdagsarrangementer i april og maj med start fra følgende steder:
Den 18. april kl. 17-18 fra Naturskolen på Biskop Svanes Vej 50.
Den 25. april kl. 17-18 fra Biskop Svanes Vej 56. 
Den 2. maj kl. 17.30 fra Sjælsøhallen på Ravnsnæsvej 103A. 
Lange træningsbukser er en fordel til alle dagene. Læs mere på Orienteringsklubben Øst Birkerøds hjemmeside her.

Naturskolen samarbejder med Orienteringsklubben om arrangementet d. 18. april. 

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Naturskolernes nyhedsbrev.
Afmeld nyhedsbrevet >