Copy
Åben nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev nr. 1 / februar 2013

Så er Naturskolernes nyhedsbrev oppe at køre igen....

Nu er arbejdet med vores nye hjemmeside nået så langt, at vi er klar til at udsende vores første nyhedsbrev i det nye design. Som dem der har tilmeldt sig har opdaget, er I blevet bedt om at oplyse både jeres navn og email under tilmeldingen - dette giver os mulighed for at have en bedre føling med, hvem der abonnerer på nyhederne. Som noget nyt vil vil også gerne bede jer om at gå ind på jeres profil og vælge hvilken brugergruppe I hører til - så kan vi målrette vores nyheder til jer i endnu højere grad (I kan klikke på linket "update subscription preferences"  i bunden af nyhedsbrevet for at redigere jeres profil).

Nyt om hjemmesiden

Naturskolerne har fået ny hjemmeside i løbet af 2012. Vi var nødt til at skifte systemet bag hjemmesiden ud, og i denne forbindelse er hele hjemmesiden blevet kigget efter i sømmene og der er blevet lavet en bedre sammenhæng mellem naturskolernes forskellige tilbud og faciliteter.
Siden er under stadig opbygning, så den bliver endnu bedre end den gamle. Blandt andet arbejder vi for tiden på at få lagt en masse inspirationsmateriale på siden - du kan finde det HER i takt med at vi lægger det ud.

SE HJEMMESIDEN HER >

Tips og Tricks til Bookingsystemet

Vi kører på andet år med bookingsystemet, der løbende bliver tilpasset og opdateret til endnu bedre at opfylde vores og brugernes behov. Indtil videre har vi været rigtig glade for systemet, som giver os mange nye muligheder, blandt andet for at udsende påmindelser som email og sms til brugerne om deres aktiviteter på Naturskolerne.

Der er dog et par ting, der fortsat driller nogle brugere. Dels skal vi minde om, at en booking i systemet i første omgang blot er et ønske om en tur - altså en forespørgsel. Når vi på naturskolerne har været inde og godkende forespørgslen, sender systemet automatisk en email med godkendelsen. Som noget nyt vedhæftes godkendelsen en såkaldt csv-fil, som ved åbning lægger aftalen ind i eksempelvis Outlook eller Gmail, såfremt man bruger et af disse systemer. 

Vi vil gerne opfordre vores brugere til ind imellem at logge ind på deres profil i bookingsystemet og se status på de søgte ture under "Mine reservationer". Husk også at læse hvad vi skriver under "nyheder" - her finder du lidt generelle informationer og statusoplysninger.

Du kan læse mere om bookingsystemet HER >

Naturskolernes medarbejdere

Der er sket lidt med Naturskolernes medarbejderstab siden sidste nyhedsbrev udkom, så her følger en kort status. Vi har måttet sige farvel til Anne Richardt, der er gået på efterløn pr. 1/9 2012 - vi ønsker Anne rigtig god fornøjelse og glæder os over, at det ikke er rigtig farvel - Anne kommer til at gæsteoptræde på naturskolen ind i mellem. Helle Lindahl Harthimmer er til gengæld blevet opgraderet til en ansættelse på fuld tid og Helle vil videreføre det gode arbejde med naturvejledning til de små. Dernæst er Camilla Bruun Manscher blevet fastansat i en deltidsstilling fra 1/12 2012. Og sidst har vi fået en ny skov- og landskabsingeniørstuderende (SLING-elev) i hus i form af Asbjørn Hougaard, der skal være hos os frem til forsommeren 2013. Du kan læse mere om Naturskolernes medarbejdere HER >

Nyt koncept - Ildsjæleture....

Vi starter et nyt koncept op her til foråret, som vi kalder ildsjæleture...
Turene henvender sig primært til Naturskolernes brugere - altså lærere og pædagoger, men alle er velkomne. Tanken er at vi mødes efter skoletid til ture med forskellige naturrelaterede temaer. Første arrangement løber af staben torsdag d. 14 marts kl 14-17, hvor vi holder ildsjæletur om FUGLE med naturvejleder og ornitolog Allan Gudio Nielsen fra Fugleværnsfonden. Tilmelding er nødvendig til mail@naturskolerne.dk

Du kan læse mere om arrangementet HER >

Arrangementer

Der indkaldes til Generalforsamling for Grevemosehus' Venner på Rude Skov Naturskole onsdag d. 13. marts kl 19-21. Hvis du ønsker at læse mere om Grevemosehus og venneforeningen kan du se HER >

Naturskolerne inviterer til Åbent Hus på Rude Skov Naturskole og i Grevemosehus søndag d. 14. april 2013 kl 11-15. Du kan læse mere om arrangementet på hjemmesiden under nyheder når vi nærmer os.

Aktuelt til skolerne

Husk at vi på Naturskolerne altid gerne vil høre fra jer, hvis I har ideer til nye aktiviteter og undervisningsforløb. Vi kan kontaktes på mail@naturskolerne.dk eller tlf: 45805926.

Hvis du ønsker at bruge Naturskolerne til særlige emneuger (science, udeuger, naturuger, skovuger mm) i skoleåret 2013/14, så skriv til os på mail@naturskolerne.dk allerede fra april 2013, så vi kan få forløbene booket i kalenderen. 

Den almindelige booking åbner omkring 3. uge af maj - du kan se hvornår på hjemmesiden under nyheder, når vi nærmer os. 

Nyt om dagtilbud

Naturskolerne har i december, januar og februar haft en sjov opgave med at lave naturvejledning for Lyngby-Taarbæks børnehuse. Naturvejledere er kommet til de enkelte børnehuse tre gange og har lavet naturvejledning for børnene på legepladsen og i lokalområdet.

Det nye program for dagtilbud i Rudersdal kommune udsendes medio marts. Forårets program for Grevemosehus er udsendt ultimo februar 2013 og indeholder følgende ture:
"Fugleæg og påskeæg", "Skovens små blomster", "Leg og legetøj fra dengang oldefar var barn" og "Grøn sløjd a la Emil". Du kan læse mere om turene HER >

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Naturskolernes nyhedsbrev.
Afmeld nyhedsbrevet >