Copy
Julkaisukiertue- ja showcase-tukea haettavissa vielä 9 päivää
Katso viesti selaimessasi

Julkaisukiertue- ja showcase-tukea haettavissa vielä 9 päivää


Music Finlandin koordinoimien opetus- ja kulttuuriministeriön julkaisukiertue- ja showcase-tukien vuoden 2014 hakukierrosten aikaa on pidennetty. Tukea voi hakea 13. kesäkuuta 2014 saakka.

Julkaisukiertueen tulee olla osa artistin/yhtyeen ja sitä edistävän taustaorganisaation kansainvälistymisstrategiaa. Kiertueen tulee myös olla sidoksissa olemassa olevaan tai lähitulevaisuudessa tapahtuvaan julkaisuun tai muuhun selkeään promootiokokonaisuuteen kohdemarkkinoilla. Julkaisukiertuetuen haku päättyy 13. kesäkuuta. Lue lisää ja hae tukea täältä.

Showcase-tuen voi kohdistaa joko ulkomailla tapahtuvan showcasen tuotantokuluihin ja artistien sekä edustajien matkakuluihin, tai Suomessa tapahtuvaan showcaseen kutsuttavien ulkomaisten ammattilaisten matkakuluihin. Showcase-tuen ensimmäinen hakukierros päättyy 13. kesäkuuta. Lue lisää ja hae tukea täältä.
 
Tiesitkö? Seuraamme ja selvitämme musiikkialan trendejä ja saavutuksia parantaaksemme musiikkialan kilpailukykyä kotimaassa ja kansainvälisesti. Tuotamme ja välitämme asiantuntijamateriaalia koko musiikkialan käyttöön. Lue lisää

 


Copyright © 2014 Music Finland, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences