Copy
Nieuwsbrief Moonen Bouw BV najaarseditie

N I E U W S B R I E F  najaarseditie

het is herfstvakantie!
Na maandenlang buiten te hebben geleefd, genietend van de geweldige zomer, daalt nu de temperatuur en kan de kachel of cv weer aan. Knus thuis genieten met je gezin of er op uit in de natuur. Een fijne herfstvakantie voor iedereen.
Rob
 

Kies de mooiste verbouwing
In onze nieuwsbrief vroegen wij u uw eigen Moonen Bouw nieuwbouw of verbouwing aan te melden voor de mooiste Moonen Bouw (ver)bouw(ing) 2011/2012. Uit de aanmeldingen hebben wij drie projecten genomineerd.

Bekijk de nominaties op een speciale pagina en kies de verbouwing die u de mooiste vindt. In december maken we de winnaar bekend en zal het speciale bijbehorende bronzen beeld persoonlijk worden overhandigd.
Stem hier >

Digitale verbouwing

Door een calamiteit bij de vorige hosting- provider zijn zowel onze website als de reservebestanden verloren gegaan. Daarom hebben we voor nu een tijdelijke website opgezet.

Maar wie Moonen Bouw kent, weet dat (ver)bouwen in ons bloed zit en daarom werken wij volop aan een nieuwe website. Op de nieuwe website zullen onze projecten optimaal gepresenteerd kunnen worden met veel beeldmateriaal. Hier een tweetal 'sneak previews' om u alvast lekker te maken. Over een aantal weken meer...Wordt vervolgd

Nieuw kantoor met beleving
Door het vrijkomen van de aangrenzende bedrijfsruimte kan een lang gekoesterde wens eindelijk worden uitgevoerd; het creëren van een Moonen belevingsruimte.

Naast het vergroten van de beschikbare kantoorruimte zal er ook een ruimte worden ingericht waar klanten kunnen worden ontvangen. Voorzien van beeld en geluid in een ambiance die de Moonen signatuur ademt.

Op dit moment wordt de buitenzijde onderhanden genomen en krijgt de toekomstige nieuwe ingang vorm. We hopen u na de zomer 2014 te kunnen ontmoeten op ons verbouwde kantoor.
Wordt vervolgd

We wisten precies wat we wilden!Na een zoektocht van 6 jaar vonden Helen en Roger Bastiaens hun droomhuis in Amby, Maastricht. Ze waren op slag verliefd op het huis én het vrije uitzicht. Er moest echter nog een hoop aan gebeuren. ‘We wisten precies wat we wilden, mijn man en ik. Strak en veel wit zonder teveel poespas’, vervolgt Helen. ‘Het belangrijkste vonden we het stucwerk, dat moest dan ook perfect worden’.

Door een toevallige ontmoeting bij een lezing kreeg haar man Moonen Bouw aanbevolen als dé partij voor de verbouwing. ‘Ik keek op de website en zag foto’s van de projecten van Moonen en was meteen verkocht.’ Ja dat was wat ze wilden, precies hun smaak. Bij het eerste contact met Rob Moonen was er al een klik. ‘Het voelde meteen goed’, zegt Helen.

Het nakomen van afspraken, de bereikbaarheid en het vakmanschap, dat hadden ze nog nooit meegemaakt. ‘Het zijn geen normale werklui, die medewerkers van Moonen Bouw. Ze hebben zo’n oog voor detail en denken ook nog mee tijdens de uitvoering’.

Het mooiste vindt Helen dat ze ook aan het einde van de dag nog hun rotzooi opruimen: ‘Waar vind je dat nog!’.

Al met al een geslaagde verbouwing. ‘Ik geniet nog elke dag van de ingewerkte gordijnrail en het strakke stucwerk’, aldus een gelukkige bewoonster.
Bekijk de verbouwing >
"Wij hebben de aarde niet als een kostbare erfenis in beheer, maar wij hebben haar van onze kinderen te leen."
Prins Claus
Copyright © 2013 Moonen Bouw BV, alle rechten voorbehouden.
Contact:
Moonen Bouw BV
Spoorstraat 64-66
Nuth, Nb 6361XZ
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek

Email Marketing Powered by Mailchimp

uitschrijven voor deze nieuwsbrief 
uw gegevens aanpassen