Copy
Nieuwsbrief Moonen Bouw BV voorjaarseditie

N I E U W S B R I E F  voorjaarseditie

we maken ons op voor de zomer!
Met gepaste trots ontvangt u de 1e nieuwsbrief van Moonen Bouw en Moonen Bouwkundigadvies. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van nieuws omtrent (ver)bouwen en over ons bedrijf. Alvast een fijne vakantie toegewenst.
Rob
 

Kies de mooiste Moonen Bouw verbouwingElke Moonen Bouw en Moonen Bouwkundigadvies nieuwbouw en verbouwing is net als de klant uniek in zijn aard. Daarom zijn wij benieuwd wat u nu de mooiste nieuwbouw of verbouwing vindt die we hebben gedaan in 2011 en 2012? Dat horen we graag van u, want wij kunnen niet kiezen.

Daarom deze bijzondere actie. We geven onze klanten de gelegenheid hun eigen Moonen Bouw nieuwbouw of verbouwing aan te melden voor de mooiste Moonen Bouw (ver)bouw(ing) 2011/2012.

Meldt u aan en ding mee naar het speciaal voor deze gelegenheid gecreëerde bronzen beeld van Luus Moonen. In de volgende nieuwsbrief maken we de deelnemende (ver)bouw(ingen) kenbaar en kunnen onze andere klanten kiezen welke zij de mooiste verbouwing vinden.

De winnaar zal in de nieuwste uitgave van het digitale magazine 'Rob 2.0' in december bekend worden gemaakt.
Meldt u aan >

Volgende verbouwing weer met Moonen BouwJulienne Vaessen uit Schinnen werkte jaren ambulant als diëtiste, maar de wens om vanuit thuis te werken bleef knagen. Na het besluit om een praktijkruimte te gaan aanbouwen werd hen door een kennis Moonen Bouw aanbevolen.

' En dat klikte vanaf dag één'. Bevestigd Julienne. 'Het voelde gewoon meteen goed en we zaten op één golflengte met Rob Moonen. Hij denkt goed mee en we hebben ruim de tijd gekregen om de verschillende voorstellen te doordenken.'

Achteraf is er niets dat ze anders zouden hebben gedaan. Sterker nog, Julienne en haar man denken zelfs al aan een volgende verbouwing en dan komt voor hun maar één partij in beeld. 'Moonen Bouw, zeker weten!'
Bekijk de verbouwing >

Verbouwen? De belastingdienst betaalt mee

Heeft een een woning van 2 jaar of ouder en u denkt aan verbouwen of aanbouwen? Dan is er goed nieuws. In de periode van 1 maart 2013 tot en met 1 maart 2014 valt het verbouwen en herstellen namelijk tijdelijk onder het lage 6% tarief.

En daar valt meer onder dan u in eerste instantie zou denken. Bijvoorbeeld het vervaardigen van bouwtekeningen door een architect en bouwkundig advies bureau's als zij ook de renovatie van de woning begeleiden. Of de arbeidskosten van een hovenier bij aanleggen en onderhoud van tuinen. Maar ook plaatsen, vernieuwen en onderhouden van badkamer, keuken, dakterras, overkapping, dakkapel of serre.

De 6% BTW is alleen van toepassing op het arbeidsloon en niet op de materialen.Meer info >

Kent u ons YouTube kanaal al?

Al onze nieuwbouw of verbouwingen leggen wij sinds jaar en dag vast op de gevoelige plaat. Tijdens de bouw ter beoordeling van technische en kwalitatieve uitvoering en na de bouw door een professionele fotograaf.

In 2011 zijn we gestart met het publiceren van deze foto's als gemonteerde video met achtergrondmuziek als YouTube video op ons eigen YouTube kanaal. Sindsdien beschikken we over een online catalogus van het werk waar we allemaal bij Moonen Bouw en Moonen Bouwkundigadvies zo trots op zijn.

Kent u ons YouTube kanaal nog niet? Neem dan gerust een kijkje, onze video's werden al meer dan 14.000 keer bekeken.
Bezoek ons YouTube kanaal >
"De volwassenen zijn de stenen, de kinderen het cement."
Godfried Bomans
Copyright © 2013 Moonen Bouw BV, alle rechten voorbehouden.
Contact:
Moonen Bouw BV
Spoorstraat 64-66
Nuth, Nb 6361XZ
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek

Email Marketing Powered by Mailchimp

uitschrijven voor deze nieuwsbrief 
uw gegevens aanpassen