Copy
Nieuwsbrief Moonen Bouw BV voorjaarseditie

N I E U W S B R I E F  voorjaarseditie

waar blijft de lente?
De kinderen hebben genoten van hun eerste Koningsdag en de meivakantie zit er ook al weer op. Ik hoop dat iedereen weer uitgerust aan het werk is. Wij hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Veel leesplezier in onze 1e nieuwsbrief van dit jaar.
Rob
 

Nog beter bouwen!
Met de aanstaande pensionering van Jan Moonen is begin 2012 een verandertraject in gang gezet. Zo is een nieuwe weg ingeslagen door de herverdeling van de werkzaamheden naar de voormannen en de projectleiders en heeft ook iedereen meer taken bevoegdheden en verantwoordelijkheden gekregen. Alles om een goede communicatie tussen voorman en projectleider, èn de klant te kunnen waarborgen.
Ruim twee jaar na de eerste aanzet spreken we met twee betrokkenen en maken we een eerste balans op. 
 
Mario Giesen, projectleider en Michael Henricussen, voorman onderbreken hun wekelijks overleg op de locatie bij de klant om hun ervaringen te delen.
Lees verder >

Digitale verbouwing voltooid
Met de voltooiing van onze nieuwe website zijn we weer helemaal up-to-date, ook digitaal. Maak kennis met onze mensen en de Moonen Bouw visie. Bekijk onze voltooide projecten waar niet alleen wij trots op zijn, maar ook onze opdrachtgevers. En dat is het belangrijkste. Zij moeten er immers werken of wonen...
 
Neem eens een kijkje als u het nog niet eerder gedaan heeft en laat ons weten wat u er van vindt.


Bekijk de website >

Geld dubbel en dwars waard
Nathalie Janssen heeft al 18 jaar haar beauty & health instituut in Maastricht en vond het vorig jaar tijd om haar praktijkruimte eens onder handen te nemen. Ze wist wat ze wilde en zocht een aannemer. Een klant die hoorde van haar plannen wist het zeker: ‘Je moet Rob Moonen bellen’.
 
‘Toen Rob kwam en ik hem vertelde wat ik zelf voor ideeën  had, luisterde Rob eerst alleen maar’, zegt Nathalie. ‘Ik wilde de douche weghalen om ruimte te maken voor de nieuwe Cryo-saunacabine, muren in deze ruimte glad maken, in de andere ruimten een nieuw behang, het systeemplafond wilde ik glad laten maken.. oh ja, en een warme parketvloer’.
 
Lees verder >

Samen bouwen aan kwaliteit
Iedereen die met Moonen Bouw te maken heeft gehad weet dat we kritisch zijn. Op onszelf, maar ook op de onderaannemers en leveranciers waar we mee samenwerken. Het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop.
 
Uit de gevoerde klanttevredenheids- onderzoeken van de afgelopen jaren blijkt duidelijk wat onze klanten van ons verlangen en waar we onze organisatie kunnen verbeteren. Een steeds terugkerend verbeterpunt zijn de onderaannemers en leveranciers. De veiligheids- en kwaliteitsslag die wij de afgelopen jaren intern hebben doorgevoerd gaan we nu ook maken met onze onderaannemers en leveranciers.

In 2014 gaan we onze onderaannemers en leveranciers nog meer betrekken bij de veiligheids- en kwaliteitseisen die wij ook aan ons zelf stellen.  
 
Zoals eerder bij het interne proces zal Jerôme Meertens, van More Advies training & opleiding, ons hierbij ondersteunen.

Momenteel zijn we bezig met het opstellen van een inventarisatielijst, waarin aspecten, zoals veiligheid, kwaliteit, milieu en verzekeringen worden meegenomen.

Als deze lijst klaar is zullen er gesprekken volgen met onze onderaannemers en leveranciers, zodat we in kaart kunnen brengen waar er specifiek nog verbeterpunten zijn voordat een onderaannemer of leverancier zal worden toegevoegd aan onze selectie van vaste onderaannemers cq leveranciers.
 
Uiteraard staan ook verbeterpunten voor Moonen vanuit het perspectief van de bestaande onderaannemers en leveranciers op de agenda. Samen hebben we immers maar één doel: tevreden klanten.
 
Wij zullen u gedurende het jaar verder op de hoogte houden van de vordering.
 
"Men moet aan kinderen en vogels vragen hoe kersen en aardbeien smaken."
Goethe
Copyright © 2014 Moonen Bouw BV, alle rechten voorbehouden.
Contact:
Moonen Bouw BV
Spoorstraat 64-66
Nuth, Nb 6361XZ
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek

Email Marketing Powered by Mailchimp

uitschrijven voor deze nieuwsbrief 
uw gegevens aanpassen