Copy
 
 
 
 

NIEUWSBRIEF

Kerst 2022

 

Niet goed leesbaar? Bekijk in browser
 
 
 
 
Samen genieten
 
 
 
We staan op de drempel van 2023 en laten wederom een bewogen jaar achter ons dat weer voorbijgevlogen is. Er gebeurt veel in de wereld waar we ook in Nederland erg veel last van hebben. De energiecrisis, de oorlog in Oekraïne en een overheid die het ondernemers niet gemakkelijker maken.
 
We prijzen ons dan ook gelukkig met u als trouwe klant, die ons altijd weer het vertrouwen geeft om projecten, groot of klein, te mogen uitvoeren. Onze klanten die ons ook steeds weer aanbevelen bij hun vrienden en kennissen als ‘de’ kwaliteitsbouwer van de regio.
 
Trots ben ik op ons team van projectmanagers, uitvoerders en experts zowel op kantoor als op de bouw, die ook dit jaar weer laten zien dat ze ‘echt’ voor Moonen willen gaan om samen de kwaliteit te leveren waar wij voor staan.


Ondanks dat het vinden van nieuw personeel een bekend probleem is in elke branche, ben ik blij dat we ons gelukkig ook dit jaar hebben kunnen versterken. We hopen ook volgend jaar een aantal nieuwe mensen te mogen opnemen in de Moonen Bouw familie.

Dat kan natuurlijk niet zonder onze bouwpartners die ook het afgelopen jaar weer hebben laten zien dat wij samen een sterk team vormen en het geeft mij vertrouwen voor de toekomst om samen te bouwen aan uw wensen!

Namens mijn vrouw Leyla, de kinderen Aylin en Kayra en al onze medewerkers bedanken wij iedereen voor de samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen dit afgelopen jaar. Wij wensen u dan ook fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023 toe. Geniet samen met uw dierbaren!

ROB
 
 
 
 
 
Verbouwen of verhuizen?
 
interview met Thea en Jos, Ron Eversen en Carina Ramaekers
 
 
Die vraag stelden zich Jos en Thea een tiental jaar geleden. Nadat ze ervoor gekozen hadden te willen blijven wonen in de onder architectuur ontworpen woning ontstond de wens om dan wel te verbouwen. Daarom namen ze een architect in de arm voor een eerste ontwerp. Deze plannen vonden echter nooit hun doorgang. Jaren later werd het contact met Moonen Bouw gelegd....

Lees verder >
 
 
 
 
 
 
Carpentier
 
Strakke lijnen met hout
 
 
Het is al jaren een trend bij architecten bij de bouw of verbouw van moderne woningen; gevelbekleding met houten elementen. Hout in combinatie met strak stucwerk levert een mooi lijnenspel op die elke woning een warme, architectonische, en moderne uitstraling geeft...

Lees verder >
 
 
 
 
 
 
Een mooi lijnenspel
 
Verbouwing vrijstaande woning
 
 
Deze onder architectuur gebouwde vrijstaande woning was toe aan een renovatie. Door het weghalen van een tussenmuur, het verwijderen van de aanwezige open haard en een nieuwe ingang naar de keuken, ontstond een mooie open ruimte. Het plaatsen van een uitbouw maakte de ruimte nog lichter en ruimtelijke en ontstond een mooi lijnenspel...

Bekijk het project >
 
 
 
 
 
 
Bouwen alsof we ons eigen huis bouwen
 
interview met Rob en Jan Moonen en familie
 
 
In 2020 was het de bedoeling dat we het 20-jarig bestaan van Moonen Bouwkundig Advies en 15-jarig bestaan van Moonen Bouw zouden vieren, maar Corona gooide roet in het eten. Nu is het al bijna korter bij het 25-jarig jubileum en vieren zullen we het nu dan ook niet meer doen. Wel willen we van de gelegenheid gebruik maken om eens terug te kijken met Rob, Leyla, de kinderen en Jan en Lucy Moonen...

Lees verder >
 
 
 
 
 
 
Contact:
Moonen Bouw BV
Spoorstraat 64-66
Nuth, Nb 6361XZ
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Uitschrijven voor deze nieuwsbrief - Uw gegevens aanpassen - Aanmelden nieuwsbrief   
 
Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2022 Moonen Bouw BV, alle rechten voorbehouden.