Copy
 
 
 
 

NIEUWSBRIEF

Voorjaar 2017

 

Niet goed leesbaar? Bekijk in browser
 
 
 
 
Gewoon genieten...
 
 
 
Helaas wil het nog niet echt vlotten met het voorjaar. Voor de kinderen maakt het niet zoveel uit. Zij komen de voorjaarsvakantie toch wel door. In het theater of de bioscoop, alles liever dan school! Met deze voorjaarsnieuwsbrief brengen wij u op de hoogte wat ons bezig houdt en waar we zoal mee bezig zijn. Ik wens u dan ook veel leesplezier toe.

ROB
 
 
 
 
 
Nieuwe trap de aanleiding
 
 
 
De vrijstaande woning van Yvonne en Marc Smeets in Nuth staat strak in een landelijke omgeving. 'De trap en was één van de aanleidingen van de verbouwing',vertelt Yvonne enthousiast.
Lees verder >
 
 
 
 
 
 
Cleaf: innovatie in fineer
 
 
 
Naast de Designbeurs in Milaan hebben we vorige maand ook een bezoek gebracht aan Cleaf. Familiebedrijf en producent van houten maatpanelen in het hart van de Italiaanse meubelindustrie, 
Lees verder >
 
 
 
 
 
 
"Sturen op kwaliteit"
 
 
 
In 'Roda JC Netwerk' van maart 2017 was een artikel te lezen van een interview met Rob Moonen. Dit artikel willen we u natuurlijk niet onthouden...
Lees verder >
 
 
 
 
 
 
Design radiator warme kunst
 
 
 
In Nuth realiseerden we een riante badkamer. Met een luxe bad midden in de ruimte en een Jaga designradiator als eyecatcher aan de muur.
Lees verder >
 
 
 
 
 
 
Contact:
Moonen Bouw BV
Spoorstraat 64-66
Nuth, Nb 6361XZ
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Uitschrijven voor deze nieuwsbrief - Uw gegevens aanpassen - Aanmelden nieuwsbrief   
 
Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2017 Moonen Bouw BV, alle rechten voorbehouden.