Tema: Fra rummeligt arbejdsmarked til mangfoldighedsbusiness
Kære <<First Name>>

Cateringvirksomhed med døve kokke, IT-virksomhed med medarbejdere med autisme, blinde medarbejdere i telemarketingvirksomhed, udviklingshæmmede der producerer TV. Socialøkonomiske eksempler på, hvordan man kan indarbejde social inklusion som en del af forretningsgrundlaget bliver stadig flere.

"Det rummelige arbejdsmarked" er også blevet en interessant forretnings- og vækstmulighed for virksomheder, som ønsker at påtage sig et samfundsansvar uden at gå på kompromis med deres bundlinje.

Men der er også andre måder du kan bidrage til, at flere kan få et godt arbejdsliv. For eksempel ved at købe produkter fra virksomheder, der allerede beskæftiger eksempelvis socialt marginaliserede grupper.

Derfor stiller vi i denne måned skarpt ind på både myter og muligheder inden for "mangfoldighedsbusiness". Det kan du læse flere eksempler på i artiklerne nedenfor.

Eller endnu bedre: kom til vores minikonference den 6. marts, hvor vi ser nærmere på, hvordan du - uanset om du er iværksætter, lille eller stor virksomhed - kan gøre social inklusion til en del af din forretning gennem eksempelvis ansættelser, produktinnovation, partnerskaber eller indkøb.

Bedste hilsner
Tania Ellis
SOCIAL INKLUSION SOM FORRETNINGSFORDEL

Kom godt i gang. Der er mange myter omkring "det rummelige arbejdsmarked". Dem vil du få aflivet på vores minikonference, hvor du vil få indblik i forretningsmulighederne ved social inklusion fra bl.a. BRFkredit, Telehandelshuset og Creativ Company.

Kom og netværk og få konkret inspiration til hvordan du selv kan gøre social inklusion til en del af en HR, CSR- eller forretningsstrategi.

Læs mere & tilmeld dig minikonferencen hér

Meet the members

HVAD HAR ANDRE FÅET UD AF AT DELTAGE?

Ny inspiration - udvidet netværk. "Det bedste var kombinationen af faglige inputs og muligheden for at netværke", "At samle så mange og så forskellige aktører sammen fungerede rigtig godt", "Det var et friskt pust i en travl hverdag”.

Deltagerne på vores minikonferencer favner bredt - lige fra administrerende direktører, HR-chefer og sociale iværksættere til CSR-chefer, businessskole-studerende og konsulenter. Mød nogle af dem her

Endnu ikke Club medlem? Tilmeld dig her - det er gratis.CSR DISABILITY

Forretningsmuligheder. Social inklusion og mangfoldighed kan skabe forretningsmuligheder og konkurrencefordele. Det har eksempelvis Allehånde, Huset Venture, Specialisterne, NCC, Tryg, og indiske Gitanjali Gems erfaret. Læs mere herBEDSTE ARBEJDSPLADS

12 bundlinjer. Social ansvarlighed er bærende for Creativ Company, som i dag tæller 160 medarbejdere og selskaber i 7 lande. Adm. dir. Peter Nørgaard fortæller hvordan social inklusion skaber  forretningsmæssig værdi for virksomheden herNYT DANSK WEBSITE

Tjeklister & cases. CSR-D.dk sætter inklusion af mennesker med handicap på CSR-dagsordenen - til fordel for virksomheden og for den enkelte. Se, hvordan din virksomhed kan arbejde med CSR-D her
Kontakt os

            Copyright © 2013 The Social Business Company. All rights reserved.                                  www.taniaellis.com