Copy
Mezzo
11/12/2015  |  BEKIJK DE ONLINE VERSIE
 
Nieuwsbrief voor
belangenbehartigers
container
 

Speciale editie nieuwsbrief belangenbehartigers

Dit is een speciale editie van de nieuwsbrief belangenbehartigers. Wilt u deze in de toekomst maandelijks blijven ontvangen? Zodat u als belangenbehartiger op de hoogte blijft van actuele ontwikkelingen, tips en informatie met betrekking tot mantelzorg(beleid)?
Kijk voor de aanbieding onderaan deze e-mail!

 
 

Online cursus voor belangenbehartigers mantelzorg

Speciaal voor lokale en regionale belangenbehartigers mantelzorg, Wmo-/participatieraadsleden en mantelzorgers die actief zijn in een patiëntenorganisatie heeft Mezzo een gratis online cursus ontwikkeld.

Want meer nog dan voorheen zult u moeten reageren en anticiperen op de specifieke thema’s en ontwikkelingen die in uw gemeente spelen. Met de online cursus voor belangenbehartigers mantelzorg kunt u zich scholen op de thema’s die voor u van belang zijn, op het moment dat het u uitkomt.

Lees meer

 
 

Mantelzorger wel vaker gezien, maar niet gehoordEr zit een stijgende lijn in het aantal mantelzorgers dat contact heeft gehad met de gemeente. Uit het Nationaal Mantelzorgpanel van Mezzo blijkt dat 49% van de mantelzorgers in contact is geweest met de gemeente. In oktober 2014 was dit nog 37% en in maart 2015 38%. Mezzo is blij met deze groei maar moet helaas ook constateren dat meer dan de helft (51%) van de mantelzorgers nog altijd niet in beeld is bij gemeenten.

Lees meer
 
 

Mantelzorgers en het keukentafelgesprek: tips en adviezen

Gemeenten worstelen om de keukentafelgesprekken goed vorm te geven. Daarom heeft Mezzo de notitie ‘Mantelzorger, gesprekspartner in het onderzoek’ gemaakt. Deze bevat tips en aandachtspunten voor een goed keukentafelgesprek, vanuit het perspectief van de mantelzorger.

Lees meer

 
 

Contact

Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen?
Neemt u dan contact op met een van onze regioadviseurs.

Nieuwsbrief blijven ontvangen?

Wilt u als belangenbehartiger op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen, tips en informatie met betrekking tot mantelzorg(beleid)? Word dan lid-belangenbehartiger van Mezzo. Ontvang € 5,- korting op één jaar lidmaatschap (€ 17,50 i.p.v. € 22,50) als u zich voor 31 december 2015 aanmeldt. Gebruik hiervoor de actiecode BelBH2015.
Bekijk alle voordelen van het Mezzo-lidmaatschap.


Lid worden     Doorsturen

Mezzo
Twitter        Facebook        Linkedin
U KUNT ZICH HIER AFMELDEN VOOR DEZE NIEUWSBRIEF
MEZZO, POSTBUS 179, 3980 CD BUNNIK, TELEFOON 030 - 659 22 22, WEB MEZZO.NL/BELANGENBEHARTIGERS