Copy
5 februari 2015  I  Bekijk de online versie

Zorgt u langdurig voor een ander? Bespreek uw situatie met de huisarts.


Als u langdurige en intensief voor een ander zorgt, kan dat veel voldoening geven, maar ook erg belastend zijn. Voorkom dat u zelfs overbelast raakt en bespreek uw situatie tijdig met uw huisarts. Mezzo heeft een tiplijst voor het gesprek met uw huisarts.

Voert u specifieke zorgkosten op bij uw belastingaangifte?


Zorgt u als mantelzorger voor een chronisch zieke of gehandicapte die deel uitmaakt van uw huishouden? Dan kunt u gebruik maken van de post "specifieke zorgkosten" bij uw belastingaangifte.

In de download "specifieke zorgkosten" leest u meer over wat precies specifieke zorgkosten zijn, welke voorwaarden ervoor gelden om ze op te voeren, etc.

Lees de informatie goed door en maak gebruik van uw rechten. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de Belastingtelefoon van de Belastingdienst, telefoon 0800-0543 of kijk op www.belastingdienst.nl. U kunt ook de Mantelzorglijn bellen, 0900-20 20 496 (elke werkdag tussen 9.00 en 16.00 uur, € 0,10 p.m.).
 

Mantelzorg Actueel

U ontvangt de Mantelzorg Actueel omdat u ingeschreven staat voor de nieuwsbrief van Mezzo. U kunt zich hier afmelden.

Mezzo.nl

Zorgt u voor een familielid of een bekende met een chronische ziekte, handicap of hoge leeftijd? Dan kunt u bij ons terecht voor informatie, advies en praktische steun. Daarnaast ook adressen voor mantelzorgondersteuning of vrijwilligerszorg bij u in de buurt. Kijk op Mezzo.nl.
 
U kunt uzelf  hier afmelden  voor deze nieuwsbrief.
Mezzo, postbus 179, 3980 CD Bunnik, telefoon: 030 - 659 22 22, website: 
mezzo.nl