Copy
Utstillingsåpning

                                                                  S12 Galleri og Verksted 

             YOUNG & LOVING!

                                                  (15.08.14-21.09.14)
 


Utstillingsåpning: fredag 15. august kl 19:00

Performance: fredag 15. august kl 19:00 og lørdag 16. august kl 14:00

Under årets Young & Loving! utstilling presenteres 8 ferske kunstnere som på ulikt vis behandler temaet mennesket og naturen i sine arbeider. De samler, systematiserer, observerer og foreviger det forgjengelige ved å fremstille det i faste og håndterbare former.

Young and Loving! er en spøkefull oversettelse av ung og lovende, som peker mot utstillingens fokus på nyutdannede kunstnere. En utforskende tilnærming til glass som del av et kunstnerisk uttrykk er et særlig kjennemerke for utstillingskonseptet som er utviklet av S12 og ble arrangert for første gang i 2007.

Kunstnerne som deltar er Lene Tangen (NO), Birnur Derya Geylani (TR), Gracia Nash (USA), Maria Bang Espersen (DK), Grit Jansen (DK), Meng Du (CN), Kim Harty (USA) og Max Syron (USA).

På åpningskvelden blir det «brenn heit» performance av Maria Bang Espersen og Max Syron.  Her tester de blant annet hva som skjer når varmt glass møter et tilsynelatende uskyldig eple. 

Performance finner sted også lørdag 16. august kl 14.00. Oppleve glassets utrolige elastisitet og la deg fengsle av et rom fylt med skjøre glasstråder.

Henrik Svanevik står for musikken åpningskvelden.
 
Velkommen!
 
Copyright © 2014 S12 Galleri og Verksted All rights reserved.

Our mailing address is:
S12 Galleri og Verksted
Skostredet 12
5017 Bergen