Se denne mail i en browser
Idrættens Analyseinstitut
Nyhedsbrev 103
Juni 2016

Fremtiden er digital for idrætten


Foto: Golfspilleren i Centrum, Dansk Golf Union


Analyse: Innovatører, ildsjæle og internettet digitaliserer idrætten i disse år, så det digitale bliver fuldt integreret med idrætten. Digital forankring og øget tilgængelighed bliver en afgørende faktor for idrættens aktører fremover, konkluderer Martin Hedal i en ny analyse af idrættens innovatører. 

Læs analysen

Download notatet 'Idrættens Innovatører'

Se links til to af de seneste innovatørportrætter nedenfor.

Download præsentationer fra Idan-konference


Foto: Idrættens Analyseinstitut


Idan har samlet præsentationerne fra dobbeltkonferencen ’Idrættens største udfordringer V’ og ’Folkeoplysning i forandring II’ den 23.-25. maj 2016. 

De kan downloades via linket her.

GoSPOORT: Idrættens moderne online-supermarked


Internetplatformen GoSPOORT vil være idrættens svar på iTunes med foreninger, trænere, instruktører og sportsstjerner som sportsudbydere. Det er en stor satsning med investormillioner i ryggen.

Læs artiklen

De ældre frivillige indtager idrætsforeningerne


De ældre over 60 år udgør nu en stor og kraftigt stigende andel af idrætsforeningernes trænere og ledere, viser nye tal fra SDU, der indgår i et stort europæisk forskningsprojekt.

Læs artiklen

Klub Frivillig: Digitalisering skaber generationsskifte i foreningerne


Et it-system, en stærk lokal forankring og en opdeling af frivillige opgaver har forandret foreningen IF Skjold Skævinge. Den digitale virkelighed vil forandre foreningerne de næste fem år, vurderer formand Lasse Petersen.

Læs artiklen

Danskernes idrætsdeltagelse har toppet


Danskernes idrætsdeltagelse går tilbage for første gang, siden man begyndte at måle på idrætsdeltagelsen i 1960’erne, viser de første tal fra undersøgelsen ’Danskernes motions- og sportsvaner 2016’.

Læs artiklen

 

 Følg Idan på:
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Share
Tweet
Share
Forward
Idrættens Analyseinstitut 2016