Se denne mail i en browser
Idrættens Analyseinstitut
Nyhedsbrev 111
Januar 2017

Får idrætspolitikken et friskt pust i 2017?


Foto: Colourbox


Måtte 2017 blive året, da staten kommer mere helhjertet ind i idrætspolitikken og får øje på den brede mangfoldighed af aktører, der bare står og venter på en invitation til at bidrage endnu mere til en stærk dansk idrætssektor.

Læs Henrik H. Brandts nytårskommentar

De store fitnesskæder står stærkest i hovedstadsområdet


Foto: Colourbox


De store kæders medlemmer er hovedsageligt fra Region Hovedstaden, mens Foreningsfitness og mindre kommercielle centre står stærkt i de jyske regioner. Det viser Idans nye notat 'Danskernes fitnessvaner og brug af kommercielle idrætstilbud'.

Læs artiklen

Flere børn dyrker kommerciel idræt


Foto: Colourbox


Siden 2011 er der sket en fordobling i andelen af børn, der dyrker idræt i private eller kommercielle centre. Styrketræning er den mest populære aktivitet på tværs af alle børn, og særligt blandt teenagerne er styrketræning en favorit.

Læs artiklen

Konference sætter spot på fremtidens idrætsfaciliteter


Syddansk Universitet inviterer den 8. februar til konference, hvor ny viden fra CISC og Idans projekt med fokus på drift, ledelse og organisering af fremtidens idrætsfaciliteter bliver præsenteret og sat til debat.

Læs artiklen

Ny bestyrelse for Idrættens Analyseinstitut


Kulturministeren har udpeget Camilla Andersen, Morten Bo Andersen og Tine Bendix som nye medlemmer af Idans bestyrelse med virkning fra den 1. januar 2017.

Læs artiklen

Tilfredshed med Team Danmark-støttekoncept


Tilfredsheden med Team Danmarks arbejde er høj blandt de danske eliteatleter og specialforbund efter det seneste OL. Det viser den seneste af de årlige undersøgelser blandt Team Danmarks brugere.

Læs artiklen

Fagmesse byder på et tæt program


På fagmessen SportsFair i Fredericia den 15.-16. marts 2017 kan man møde en lang række udstillere og et omfattende konferenceprogram med fokus på sports- og fritidsfaciliteter.

Læs artiklen

 

 Følg Idan på:
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Share
Tweet
Share
Forward
Idrættens Analyseinstitut 2017