even over het komende winterseizoen (wat gelukkig nog heel ver weg is...)
View this email in your browser
Lange, zwoele nazomer!

Na zes slechte zomers lijken de straalstromen (want daar kwam het door) ons nu gunstiger gezind. Niet alleen een prachtige zomer, de nazomer lijkt ook nog eens lang en zwoel te worden, denken we. En wij zijn watersporters dus we hebben verstand van dat soort zaken...
Flexibele planning

Zoals een waddenzeiler niet plant maar zich aanpast aan de heersende omstandigheden, zo willen wij ons dit jaar ook aanpassen. Daarom hoeft uw schip er niet uit per 1 oktober, vaart u gewoon lekker door zolang u dat leuk vindt. Op het moment dat het weer omslaat krijgen we het daardoor waarschijnlijk plotseling druk. Daarom willen we ons graag op tijd voorbereiden; scheepsbokken klaarzetten, genoeg ruimte maken om het allemaal zo efficiënt mogelijk neer te zetten, etc.

We willen u vragen om heel even, maar niet te lang, na te denken over de winter; blijft uw schip in het water liggen of wilt u op de wal, moeten er nog zaken door ons worden gedaan (winter klaarmaken, zeilen afslaan, onderhoud).

Om uw gedachten aan de winter tot een minimum te beperken hebben we een formulier op de website gezet waarin u uw wensen kwijt kunt. Als u dit even wilt invullen dan houden wij er rekening mee, en dan weer lekker varen!

Hier staat het formulier

En bent u na het varen toe aan een lekkere borrel, glas wijn of een driegangen menu; ons restaurant is gewoon open, 365 dagen per jaar!uitschrijven    Pas uw voorkeuren voor het ontvangen van nieuwsbrieven aan

Email Marketing Powered by Mailchimp