Nieuws van de jachthaven 
Bekijk deze e-mail in uw browser

Soms heb je van die zomers...

...dat alles meezit: een vroeg voorjaar en een prachtig begin van de zomer. Er liggen dit jaar weer meer schepen in de haven, het restaurant is een bekende ontmoetingsplek voor watersporters en in de verre omtrek weet men het inmiddels te vinden. Fred heeft het met Scheepstechniek drukker dan ooit en er worden weer boten verkocht: ons zusterbedrijf verkocht onlangs een 45 voets Garcia zeiljacht, welke domicilie in de haven zal kiezen. 
In plaats van voetbal doen we dit jaar rustig aan, met zo nu en dan een live optreden van Inez Timmer of Johan Duzink met band. Arjen blijft de lekkerste gerechten bereiden en werkt alweer aan de nieuwe zomerkaart. 

Nieuwe lichtmasten

We zijn begonnen met het vervangen van de oude lichtmasten, waarvan u de eersten al langs de havenkant hebt zien staan. Volgende week zijn de masten op de parkeerplaats aan de beurt. 
 

Wadden flottieljes 

We treffen het maar met onze ligplaatshouders; Piter en Tineke Ubbink zijn zo aardig om ook dit jaar weer wadden flottieljes te organiseren. Dit weekend ging het richting het Duitse Wad. Vrijdag 12 tm zondag 14 september is er een kortere tocht gepland voor minder ervaren zeilers. Gezellig en leerzaam! Meer informatie hier. 

Skyline reunited

14 juni treedt voor u op Skyline, met Inez Timmer. Aanvang ongeveer acht uur dus er is alle tijd om te dineren. Skyline speelt rustige luistermuziek, de toegang is gratis. 
Door de groeiende bezetting van de haven en de omliggende parken moeten we het WiFi netwerk opschakelen; u hebt vast wel gemerkt dat het niet altijd snel is, doordat de huidige verbinding het toenemend aantal gebruikers niet meer aan kan. We gaan daarom, samen met onze collega's van Esonstad, van het hele gebied een Hotspot maken. We plaatsen antenne's vanaf de haven tot en met de golfbaan, waardoor het hele gebied, inclusief een deel van het meer, goede dekking krijgt. Gratis. Nog even geduld dus...
Als afsluiter nog een verzoek: we hebben het luxe probleem dat onze parkeerplaats te klein is voor het toenemende publiek. Als u langer dan een dag wegblijft, zou u dan de auto achter de slagboom willen parkeren? Namens chef-kok Arjen: Dank!
Email Marketing Powered by Mailchimp