Copy
Bästa tipset för dig som vill hålla igång din träning!
FoxWorks

Lustfylld mysmat och härlig danspass nu på tisdag!

Hur gömmer man 70 gram spenat?
Att slänga ner en 65 g påse färsk spenat i en smoothie (med t.ex. banan och fryst mango, eller frysta hallon + lite äppeljuice) är ett gott och enkel sätt att få i sig mycket järn (bra för växande barn!), kalcium, magnesium och kalium. Den innehåller även mycket A-vitamin (bra när du ska se i höstmörkret!) och många andra vitaminer inklusive folsyra som hjälper kroppens alla celler att fungera bra. Det finns också bevis att spenaten hjälper att reglera blodsockernivåer vilket kan minska sötsuget. 

Men nu när hösten börjar kännas i luften blir jag inte så sugen på att drika en kall smoothie. Därför gjorde jag om smoothien till en soppa. Resultatet var lysande. Min man frågade: "Det var gott! Vad är det mer förutom hallon?" Hehehe! Massvis med färsk spenat! 
Hela soppan är en kalorifattig näringsbomb som funkar till frukost, lunch, middag, eller på fredagsmys i pyjamas framför tv:n.
Här hittar du receptet!
 
Härligaste Afro-passet 24:e september!
För några veckor sedan skrev jag om hur viktigt det är att träning är lustfylld.

Nu på tisdag 24:e september kommer en gästinstruktör till Björklinge för att köra ett härligt Afro-pass. Hon heter Maria Sundström och har varit Afro-instruktör på Campus1477 i flera år. Nu flyttar hon till Stockholm, men hon tyckte att ni var en sådan härlig grupp förra gången att hon ville komma och gästspela. Man dansar barfota och det spelar ingen roll om man gör rätt eller fel - du behöver inte ha erfarenhet. Prova bara!
Det blir kl 19-20 på Björkvallen nästa tisdag. Det kostar 75 kr och är värt varenda öre :-) 
ANMÄL DIG HÄR: http://simplesignup.se/event/31891 
Dessutom har vi fortfarande platser kvar på vårt  box-pass som går på torsdagar på Björkvallen. Igår körde vi för andra gången och det blev riktigt bra drag i rummet. Jag tycker inte att all träning man gör måste vara hård och jättejobbig, men ibland behöver man få igång den intensiva energin i kroppen. 
 
 
Som alltid, skriv på Facebook sidan och berätta vad du vill se mer av! 


Copyright © 2013 FoxWorks, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp