Copy
EGATEC’s position i industrien udbygges
View this email in your browser
Meget er sket siden vores sidste nyhedsbrev.

EGATEC har fået ny Adm. direktør /CEO og 1. januar 2021 overtog EGATEC alle aktiver i den sønderjyske virksomhed Invector Solutions A/S. 

 

Ny Adm. Direktør i spidsen for EGATEC A/S

48-årige René Kemp Møller er udpeget til at lede EGATEC A/S. René, der tiltrådte sin direktørpost den 1. december, kommer med stort kendskab og erfaring indenfor maskiner og automation. 
René har ligeledes stor erfaring med salg, forretningsudvikling og ledelse senest gennem sin direktørpost hos Zinkpower Odense A/S, tidligere C.M. Jernvarer A/S, hvor han siden 2012 har medvirket til stor vækst og udvikling af virksomheden.

Læs mere her

EGATEC’s position i industrien udbygges

Med virkning fra 1. januar 2021 har EGATEC A/S overtaget alle aktiver fra virksomheden Invector Solutions A/S i Sønderjylland.

Invector Solutions A/S har beskæftiget sig med konstruktion og fremstilling af interne transportsystemer og automatiserede maskiner.
Med erhvervelsen af aktiverne fra Invector Solutions A/S, får EGATEC A/S tilført viden og know-how med andre løsninger, samt en dybere indsigt i andre brancher, herunder madrasindustrien samt håndtering og emballering af byggematerialer.

Med opkøbet skabes en rigtig god synergi mellem EGATEC’s brede erfaring og viden indenfor engineering og automation, og Invectors knowhow indenfor håndtering og emballering af lidt større materialer.

Læs pressemeddelelsen her 

 

Ny Sales Manager


I forbindelse med overtagelsen af aktiverne i Invector Solutions A/S, har vi budt velkommen til Bo Faigh Birkholm, som tidligere har arbejdet hos Invector. Bo Faigh Birkholm er hos EGATEC ansat som Sales Manager, til at varetage salget på vores nærmarkeder og madrasindustrien World-wide.

Bo kommer med mange års erfaring fra Invector og dermed et stort know-how indenfor pakning og håndtering, af større produkter som madrasser og byggematerialer. Derudover har Bo flere års erfaring indenfor lager og logistikløsninger.

 

EGATEC's Salgsteam

EGATEC håber alle kunder og samarbejdspartnere vil opleve dette tiltag, som en styrkelse.

Vi glæder os til et godt samarbejde fremadrettet.

Website
Website
Mail
Mail
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Copyright © 2021 Egatec A/S, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp