Copy
Automatisering helt uden startkapital
View this email in your browser

Invester i automatisering
...uden at tage en krone op af lommen!

Skal jeg investere nu eller vente til coronakrisen er stilnet af? er et af de spørgsmål rigtig mange virksomheder stiller netop nu, sådan skrev rådgivningsfirmaet ”Nord Investment” i et blogindlæg tilbage i foråret.
Mange store virksomheder har benyttet coronakrisen til at se nærmere på, hvordan de kan effektivisere produktionen, ved eksempelvis at automatisere dele at produktionen.

Mens de mange større virksomheder udnytter tiden på at øge effektiviteten i produktion ved bl.a. at investere i automatisering, oplever mange mindre virksomheder stadig stor usikkerhed, og stiller derfor stadig spørgsmålstegn ved en større investering, såsom at investere i ny robotteknologi og automatisering.

For mange virksomheder, særligt SMV virksomhederne, kan automatisering virke som en uoverskuelig størrelse, både i forhold til selve investeringen, men i høj grad også i forhold til driften og vedligeholdelsen af maskinen/anlægget.

Kom godt i gang med automatisering uden startkapital

Nyt forretningskoncept “Pay as you pack” skal hjælpe med at sætte gang i automatiseringen hos SMV virksomhederne, med mulighed for at effektivisere produktionen og forbedre arbejdsmiljøet med en fleksibel, effektiv og driftssikker automatiseringsløsning.
 

 

Med Pay as you pack ”PAYP” giver Egatec dig mulighed for at komme i gang med automatisering, uden at tage en krone op af lommen, i hvert fald ikke før maskinen er installeret og er begyndt at producere. Som navnet antyder, betales der for hver kasse som pakkes.
Egatec leverer, installerer, servicerer og uddanner.

Egatec leverer, installerer, servicerer og uddanner intern personale. Dermed har man en maskine som performer fra dag 1.

Betalingen starter først en måned efter maskinen er begyndt at producere. På den måde fordeles investeringen over en given periode gennem produktionen. Så i modsætning til en almindelig leasingaftale, hvor der betales en fast rate hver måned, betaler du her mere i de travle perioder og mindre i de stille perioder.

Sådan foregår PAYP
 1. Sammen finder vi den rette løsning, ud fra dine behov og ønsker.
 2. Maskinen produceres installeres og produktionen sættes i gang.
 3. Når maskinen har kørt en måned påbegyndes betalingen
   
Se priseksempel på en PAYP løsning her
Nogle af de mange fordele ved PAYP:
 • Standardmaskine leveret uden omkostninger
 • Installation uden omkostninger
 • Lagerførende reservedele
 • Service og alle reservedele er inkluderet uden ekstra omkostninger
 • EGAlog – Online dataopsamling
  Online adgang til maskinen for at se produktionstal
 • Betaling starter først en måned efter maskinen kører.
 • Vedligehold og reparation
Med en PAYP løsning undgår du at miste konkurrencekraften på markedet, under corona-krisen, men er derimod forberedt på at modstå markedet når krisen er ovre.

Har PAYP vakt din interesse, er du velkommen til at booke et møde, og få en uforpligtende snak om netop dine ønsker og behov.
Book et møde enten personligt eller digitalt (telefon/Google meeting) du bestemmer.
 
BOOK EN AFTALE NU
Ønsker du at vide mere? 

Kontakt Jakob Lyskjær

+45 20 18 41 92 
Mail: jal@egatec.dk
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2020 Egatec A/S, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences