Copy
EGATEC - Kassow Robot partner
View this email in your browser

EGATEC A/S bliver Partner for Kassow Robots i Danmark

Vi er hos EGATEC stolte over at kunne meddele at vi pr 1. april 2021 har indgået en partneraftale med Kassow Robots i Danmark.
Kassow Robots tilbyder markedet bredeste produktprogram indenfor kollaborative robotter, også kendt som Cobots.

Vi ser med tilgangen af cobots fra Kassow, at vi hos EGATEC kan tilføre endnu mere komplet platform til vores i forvejen brede program af pakkemaskiner og end-of-line løsninger, samt intern transport.
Når det er sagt, vil vi hos EGATEC også opfordre vores OEM-kunder, maskinbyggere samt slutkunder til at se nærmere på disse cobots, som i høj grad egner sig til svejsning, maling, dispensering eller håndtering under trange fysiske forhold.

Hos EGATEC i Odense vil der altid være demo robotter til rådighed, så man kan få testet og afprøvet forskellige applikationer og løsninger.

For mere info venligst kontakt vores salgsafdeling – Kontakt salg»
Fem 7-aksede cobots på række. (fra venstre): KR0810 (850mm rækkevidde/ 10 kg payload), den nye KR1018 (1000mm/ 18kg), KR1205 (1200mm/ 5kg), KR1410 (1400mm/ 10kg), KR1805 (1800/ 5kg)

 

Strong – Fast – Simple

Kassow cobots markedsføres under sloganet :   ”Strong – Fast – Simple” og med god grund for Kassow´s kollaborative robotter udmærker sig ved at være stærke, hurtige og samtidig en simpel løsning, som derfor hurtigt og enkelt kan integreres i de fleste produktioner.

Læs hele pressemeddelelsen her
 

Share Share
Forward Forward
Website
Website
Mail
Mail
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Copyright © 2021 Egatec A/S, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp