Copy
Australian Bodycare ser flere fordele ved PAYP-konceptet.
View this email in your browser

Australian Bodycare satser på PAYP

For Australian Bodycare har det nye forretningskoncept gjort det attraktivt at investere i en ny automatiseret pakkelinje, der både skal øge kapaciteten og forbedrer arbejdsmiljøet.

Hudplejeproducenten ser flere fordele ved PAYP-konceptet.

Konceptet er nemt og trygt, og kræver ingen likviditetsbindinger, og n
etop frigørelsen af likviditet er et vigtigt element for Australian Bodycare.

Medejer Esben Kristoffersen fra Australian Bodycare udtaler

Vi er i en kraftig vækstfase, og vi investerer meget for at få vores brand markeret hos forbrugerne. I denne vækstfase har vi derfor brug for ikke at binde unødvendig likviditet i større anlæg, og derfor er ”pay-as-you-pack” modellen en attraktiv løsning for os. Desuden tiltalte Egatec’s ”full service koncept” os, da vi ikke har operatører med automationsmæssig baggrund, og derfor er det vigtigt, at vi kan få den nødvendige service og support for at sikre driften af linjen.”Virksomhedens pakkelinje består af en EGApacker pakkemaskine og en toplukker der tilsammen både rejser, pakker og forsegler kasser med store og små æsker.

Læs mere om vores pakkeløsninger» 
Mere end bare økonomiske fordele
 
Virksomhedens beslutning om at bruge Egatec’s PAYP-koncept, skyldes ikke kun den økonomiske fordelagtige model, men også andre vigtige faktorer som inkluderet vedligehold, reparationer, reservedele og overvågning af produktion, hvilket gjorde konceptet særdeles attraktivt.

”Vi kunne se en likviditetsmæssig fordel i, at vi kun skal betale for det, vi rent faktisk producerer. Vi ved hele tiden, hvad den løbende udgift er. Samtidigt er det en tryghed, at alle løbende omkostninger, såsom service, reservedele og telefonisk support er inkluderet i PAYP-konceptet. Opstår der udfordringer med pakkemaskinen, kan vi bare ringe for at få problemerne løst, ” fortæller Esben Kristoffersen, medejer og leder af produktionen hos Australian Bodycare.

Få komplet overblik over produktionen og øg produktionskapaciteten 

Som en del af PAYP får du dataindsamlingmodulet EGAlog, som overvåger og giver et overblik over produktionen, bl.a. antallet af producerede kasser.
Med Egatec’s webbaserede præsentationsværktøj EGAlog opsamles og bearbejdes dine produktions- og forbrugsdata, så du får et komplet overblik over din egen produktion.

Du får bl.a. svar på:
  • Hvor meget producerer maskinen?
  • Hvor mange kasser er pakket og palleteret?
  • Har der været fejl i produktionen?

Alle data lagres sikkert i skyen og er derfor tilgængelige via en browser når som helst og hvor som helst.
Ønsker du at høre mere om PAYP, er du velkommen til at booke et møde, og få en uforpligtende snak om netop dine ønsker og behov.
Book et møde enten personligt eller digitalt (telefon/Google meeting) du bestemmer.
 
BOOK EN AFTALE NU
Ønsker du at vide mere? 

Kontakt Jakob Lyskjær

+45 20 18 41 92 
Mail: jal@egatec.dk
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2020 Egatec A/S, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences