Copy
EGAnyt september
View this email in your browser

Industrien tager teknologien til sig

- Stor interesse for exoskelet MATE

Gentaget og ensidigt arbejde kan være hårdt og nedslidende for en medarbejder. Det er her, den bærbare teknologi, de såkaldte exoskeletons, kan gøre en markant forskel ikke kun for arbejdsmiljøet men også for livskvaliteten.
 
Siden frigivelsen af exoskeleton MATE i starten af året, har interessen været overvældende. MATE's medvirken på national tv og radio har resulteret i over 50 henvendelser på tværs af industrier.

- ”Vi har fået henvendelser fra langt flere brancher end først antaget, så potentialet er meget stort. Vi har en stribe af spændende projekter, alt fra tekstil til plast, jern og metal, fødevarer, frisører og malere. MATE har virkelig skabt interesse for, hvordan sådan en exoskelet kan forbedre arbejdsgangene.” udtaler Arne Urskov. 

Læs resten af artiklen

PAYP-modellen sikrer vækst

Pay-as-you-pack konceptet er nemt, trygt, ingen likviditetsbindinger og giver Australian Bodycare en løbende besparelse.

Læs artiklen

Langvarigt samarbejde

Mountain Top investerer et to-cifret millionbeløb i nye maskiner til produktion af ladudstyr til automobilindustrien

Læs artiklen

Nyt bin-picking system

Pakning af toiletsæder hos Pressalit klares i dag af robotter med avanceret vision teknologi, hvor robotten kan genkende position, form og orientering.

Læs artiklen
Vi ses inden så længe

Når HI-messen løber af stablen den 1.-3. oktober i Herning, kan du møde vores salgsteam og en masse spændende produkter, bl.a. MATE.Ønsker du at vide mere? 

Kontakt Mads Nychel på 61 61 10 66 eller skriv til man@egatec.dk
egatec.dk
egatec.dk
egatec-packaging.dk
egatec-packaging.dk
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2019 Egatec A/S, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences