Copy
www.fidelity-mais.com
Oglejte si sporočilo v brskalniku
Fidelity to Hospitality Newsletter

November 2016,
VSEBINA:

MAiS certificirani zastopnik iLumio rešitev za slovensko tržišče

iLumio Slovenia
Ponosno najavljamo, da smo postali pooblaščeni zastopnik iLumio rešitev za slovenski trg. Razvijalec in dobavitelj rešitve podjetje Ailleron, ki je locirano na Poljskem, je prepoznalo razvojno hišo MAiS kot primernega partnerja za sodelovanje na iLumio projektih v Sloveniji. Njihov izbor za lokalnega zastopnika nam je posebno priznanje, hkrati pa so iLumio kompleksne rešitve pomembna dopolnitev našega bogatega portfelja Fidelity rešitev in storitev za hotele in letovišča. 

Ilumio je nova revolucionarna rešitev za hotele, ki ustvarja dodano vrednost hotelierjem in njihovim gostom. Je modularna rešitev, ki nudi niz izboljšav in prinaša hotelu sobe prihodnosti, gostom pa nepozabno doživetje! Z iLumio sistemom lahko hotelir neposredno vpliva na večanje prodaje, saj s sistemom spodbuja gosta k nakupu storitev in artiklov v celotnem času njegovega bivanja. iLumio omogoča hotelirjem uvedbo novih standardov udobja, zabave in interaktivnih storitev za gosta.


Vsi iLumio moduli se lahko implementirajo posamezno ali v kombinaciji glede na vaše potrebe: iLumioTV, iLumio Concierge, iLumio Valet, iLumio Digital Signage, iLumio Video Concierge in iLumio Air.

Več na www.fidelity-mais.com/ilumio

Za predstavitev produktov iLumio nas prosimo, kontaktirajte: fidelity@mais.si ali 01/5002100!
iLumio | Mobile Guest Service - english version
Kliknite za video ogled.
Ilumio sistem je implementiran v 10.000-ih sobah najbolj renomiranih hotelov. 

Naši produkti tudi za Goll Solution!

 Fidelity in Hotelinco del portfelja rešitev podjetja Goll Solution v Nemčiji

Konkurenčne lastnosti in visoka uporabna vrednost naših hotelskih informacijskih rešitev Fidelity in Hotelinco so znova pritegnile pozornost tudi na nemškem tržišču. Mlado inovativno podjetje Goll Sollution, ki deluje kot dobavitelj celovitih poslovnih storitev in sistemski integrator za številna podjetja v Nemčiji je za svoj portfelj celovitih rešitev za hotele in letovišča izbral Fidelity in Hotelinco. Oba produkta ustrezata zahtevanim standardom ter sta ustrezno prilagojena za nemško tržišče. Na nemškem trgu vidimo kot posebno velik potencial trg srednje velikih in malih hotelov, kar je zlasti atraktivno za razvoj masovne prodaje Hotelinco rešitve v oblaku. Prepričani smo, da bo sodelovanje v obojestransko korist in da je že v naslednjem letu mogoče pričakovati tudi nove inštalacije Fidelity produktov v Nemčiji, kjer je bil do zdaj Fidelity sicer že večkrat uspešno implemenitran, med drugim tudi v Neuschwanstein hotelih, Hohenschwangau. 
Goll Solution
Goll Solution ponuja nemškim hotelirjem Fidelity in Hotelinco.

Hotelinco nova verzija v3.0

Nova verzija programa Hotelinco z novim izgledom in v odzivni obliki - na voljo že v kratkem!

Z novo verzijo prihaja predvsem nov uporabniški vmesnik, ki bo uporabnikom olajšal delo, saj je veliko bolj pregleden in intuitiven, barvno bolj usklajen ter bolje organiziran. Prav tako smo za boljšo uporabniško izkušnjo optimizirali delovanje programa na vseh e-napravah s t.i. odzivnim dizajnom, ki omogoča popolno in samodejno prilagoditev prikazanih vsebin velikosti naprave.

Več na: www.hotelinco.eu/hotelinco-3
Hotelinco new version

Pretekli dogodki:

Fidelity Oktoberfest
17. September 2016 - 3. Oktober, Oktoberfest 2016, Muenchen:

Fidelity RMS za hišo Käfer Wies'n Schänke
 
Fidelity China
22. September 2016, Grand Hotel Union, Ljubljana:

Poslovna konferenca v okviru Dnevov Ningbo v Sloveniji
iLumio Slovenia partner meeting
14. Oktober 2016, Ljubljana:

iLumio Slovenia Partner Meeting
Fidelity delavnica
6. Oktober 2016, B2 Ljubljana:

Praktična delavnica Fidelity hotelski program v praksi
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2016 MAiS Informacijski sistemi d.d., Vse pravice pridržane. Vir fotografije/slike: FreeDigitalPhotos.net in/ali slikovni arhiv MAiS d.d.. vključno z logotipi, posnetki spletnih strani ali zaslonskimi maskami programov, razen, če ni drugače navedeno.